İlhan Mansız: Beşiktaş'ı reddettim

Güncelleme Tarihi:

İlhan Mansız: Beşiktaşı reddettim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 13:11

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu İlhan Mansız, Slaven Bilic döneminde yardımcı antrenörlük teklifi geldiğini ancak reddettiğini söyledi.

Haberin Devamı

2001-04 yılları arasında forma giydiği Beşiktaş'ta 'unutulmaz isimler' arasına girmeyi başaran İlhan Mansız, siyah beyazlı kulüple ilgili önemli bir itirafta bulundu.

Mansız, Önder Özen'in sportif direktör, Slaven Bilic'in de teknik direktör olduğu dönemde Beşiktaş'tan yardımcı antrenörlük teklifi geldiğini ama bunu reddettiğini söyledi. Özen döneminde bazı görüşmeler yaptığını belirten İlhan Mansız, "Önder Özen'e Bilic'in yardımcısı olmak istemediğimi söyledim" dedi.

Mansız görüşmede, 1 yıldır kulüpte olan bir hocanın eski bir oyuncuyu monte edip, ekibine ihanet etmeyeceğini diye getirdiğini de vurguladı.

"SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE YEŞİL IŞIK"
İlhan Mansız, Beşiktaş'ta Sportif Direktör olarak görev alma konusunda ise daha olumlu konuşarak, "Sportif direktörlük gayet cazip bir teklif ama Türkiye'de maalesef sportif direktörlük Avrupa'daki gibi işlemediği için böyle bir düşüncem de yok. İleride bu tarz bir teklif gelirse değerlendirmeye alır, düşünürüm. Eğer beklentilerim çerçevesinde gelişirse göreve talip olabilirim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ilk yarıdaki performansını da değerlendiren Mansız, "Sürekli Olimpiyat'ta ya da başka statlarda oynaması Beşiktaş için büyük dezavantaj ama şu ana kadar bu dezavantajı oynadıkları futbolla kapattılar. Önemli olan ilk yarıdaki performansı devam ettirerek ligin sonuna kadar sergilemeli ve şampiyonluk ipini göğüslemeleri" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!