"İkinci yarıda kötü olmaya başladık"

Güncelleme Tarihi:

İkinci yarıda kötü olmaya başladık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2014 09:32

Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, "İlk yarıda iyiydik, ikinci yarıda kötü. Bu bizim genel bir sorunumuz olmaya başladı" dedi.

Haberin Devamı

Obradovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, takım içinde birçok sakatlık olduğuna dikkati çekerek "Sakatlıkları nedeniyle antrenman eksiği bulunan oyuncularımız ellerinden geleni yaptı. Yeni transferimiz Sekulic de hiç antrenman yapmadan maça çıktı. Hepsine teşekkür ediyorum. İlk yarıda iyi bir oyun oynadık ama ikinci yarıda neden böyle oldu anlamış değiliz. Şimdi yeni bir sayfa açarak cuma günkü yarı final maçına konsantre olacağız" diye konuştu.

Obradovic, rekabet dolu bir atmosfer yarattıklarını belirttiği iki takım taraftarlarına da teşekkür etti.

Trabzonspor Medical Park cephesi

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir ise ilk iki periyotta Türkiye Kupası çeyrek finaline yakışmayacak bir oyun oynadıklarını söyledi. Fenerbahçe ve Trabzonspor basketbol takımları arasında her zaman bir rekabet olduğunu vurgulayan Demir, şunları belirtti:

"Oyuncularım ikinci yarıda buna reaksiyon gösterdi. 2. yarıda toplam 22 sayı yedik. Kötü başlangıcı telafi etmek adına bir adım attık ama maçı kazanmaya yetmedi. Fenerbahçe Ülker gibi bir rakip karşısında 20 sayı geriye düşüp kazanmak kolay değil. Şimdi ligdeki pozisyonumuza geri dönmemiz, kendi gerçeklerimizle yüzleşip, iyi çalışarak play-off'a kalabilmek için mücadele etmemiz gerekiyor."

BAKMADAN GEÇME!