İki Uzakdoğuluyla yatçılığa ekonomik başlangıç

Güncelleme Tarihi:

İki Uzakdoğuluyla yatçılığa ekonomik başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2010 15:11

Taylandlı Austhai Marine'in ürettiği çift gövdeli 800 Boomerang ile Tayvanlı Sea Spirit'in 260 isimli modeli, motoryat kullanmaya yeni başlayanlara hitap ediyor.

Haberin Devamı

Katamaran tipi tekne üreticisi Taylandlı Austhai Marine'in 800 Boomerang Cabin modeli, sürüş kolaylığı, hızı ve dengesiyle hem ilk kez tekne sahibi olacaklara, hem de balık avı tutkunlarına hitap ediyor. Fiberglas malzemeden inşa edilmiş olan 8 metre boyundaki teknenin başaltında bir kamarası da bulunuyor. Dıştan takma iki adet 200 beygirlik Suzuki motora sahip 800 Boomerang’ı satın almak için tüm vergiler, motor, Türk bayrağı, hatta marinadaki yeri dâhil 69 bin Euro ödemek yeterli.

Tayvan markası Sea Spirit’in 260 isimli modeli ise, denizde hız yapmanın tadını almak isteyenler için çok yerinde bir tercih. 260 beygirlik Volvo dizel motora sahip tekne bu motorla 35 knot (saatte 65 kilometre) hıza çıkabiliyor. Başaltında bir kamarası bulunan Sea Spirit 260’ın havuzluğundaki oturma grubu, bu teknenin sadece hız için değil, kısa konaklamalı hafta sonu gezilerine de uygun olduğunun kanıtı. Fiyatı tüm vergiler, motor, Türk bayrağı ve marinadaki yeri dâhil 64 bin Euro.

Haberin Devamı

Her iki tekneyle geniş bilgiyi ve deneme sürüşü notlarını Yacht Türkiye’nin Haziran 2010 sayısında bulmak mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!