İki fotoğraf iki ayrılık

Güncelleme Tarihi:

İki fotoğraf iki ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2008 00:00

Okan Bayülgen ile Ayşe Özyılmazel'in ayrılığının nedeni Yalın'la çekilen samimi fotoğrafı gösterilmişti.

Haberin Devamı

Berrak Tüzünataç fotoğrafları

Ayşe Özyılmazel fotoğrafları

Okan Bayülgen ile Ayşe Özyılmazel'in ayrılığının nedeni olarak, Özyılmazel'in Yalın'la çekilen samimi fotoğrafı gösterilmişti.
Bayülgen, geçtiğimiz yıl da Berrak Tüzünataç'tan eski sevgilisi Volkan Büyükhanlı'yı aynı karede gösteren fotoğraf yüzünden ayrılmıştı.
Ayrılığı Yalın'ın şarkısıyla duyurdu
Yalın'la adı aşk dedikodularına karışan Ayşe Özyılmazel, dünkü "Günaydın gittim ben" başlıklı köşe yazısında Okan

İki fotoğraf iki ayrılık

Bayülgen'le ayrılığını duyurdu. Özyılmazel'in, yazısının başlığına Yalın'ın ilk albümündeki "Günaydın gittim ben" şarkısını seçmesi, genç şarkıcıya karşı bir şeyler hissettiğinin kanıtı olarak yorumlandı. Ayşe Özyılmazel, Bayülgen'le ayrılığı için şunları yazdı: "Kadın karar verdi mi arkasında durur. Kendisine saygısı en önemli hazinesidir, 'mış gibi' yapmaz! Sonradan dökülen gözyaşı da fayda sağlamaz. Hazır yeri gelmişken de merak edenlere söyleyeyim: Ben de bir karar aldım! Bu kararımı çok sevdim. Bu sabah aynaya baktığımda gördüğüm kadını d

/images/100/0x0/55ea707cf018fbb8f8800469
aha çok sevdim. Yani gittim ben."

5 Mart 2008'de çekilen ve Yalın'la Ayşe Özyılmazel arasındaki samimiyetin kanıtı olarak gösterilen bu fotoğraf, Özyılmazel-Bayülgen aşkının da sonu oldu. İkili sahnede "Aşkta Telafi Olmaz" şarkısını seslendirmişti.

Bayülgen'in geçtiğimiz yıl da Berrak Tüzünataç'tan bir fotoğraf krizi yüzünden ayrıldığı yazılmıştı. Tüzünataç'ı, Hakan Çevikoğlu ile Verda Hotsa'nın düğününde eski aşkı Volkan Büyükhanlı'yla aynı karede gösteren fotoğraf gazetelerde çıkınca ikili yollarını ayırmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!