İhsan Teyze'nin ağladığı o an

Güncelleme Tarihi:

İhsan Teyzenin ağladığı o an
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2013 01:43

Eşi Mümtaz Bey ile birlikte Fenerbahçe’nin 3 Temmuz süreci sonrasında simgesi olmuştu İhsan Güngörenler... O günlerde kale arkasında maçları izleyen ikili, taraftarın da sevgilisi olmuştu.

Haberin Devamı

YAYINCI kuruluş her Fenerbahçe maçı öncesi ikiliyi ekranlara getirdi. Çift jeneriklere girdi. Dönemin yöneticisi Ömer Temelli, rahat maç izlemeleri için Fenerium alt tribününden iki adet kombine hediye etmişti bu çifte.

MÜMTAZ Güngörenler geçtiğimiz ay hayatını kaybetti. İhsan Hanım, hayat arkadaşından ayrılmıştı. Onun gibi Fenerbahçeliler de yas tuttu, üzüldü. Fenerbahçe Kulübü de resmi sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı.

MÜMTAZ beyin vefatından sonra eşi İhsan Hanım, Fenerbahçe’yi yalnız bırakmadı. Tek başına maça geldi. Kayserispor maçında onu tribünde görenler duygulandı. Yetkililer kendisiyle yakından ilgilendi.

İHSAN Teyze saha içine alındı. Çok sevdiği Volkan ve Sow maç sonu soyunma odasından çağrıldı. Sow kendisine maçtan önce verilen çiçeği takdim etti ve İhsan Teyze’nin elini öptü.

Haberin Devamı

ÇOK mutlu olan İhsan teyze gözyaşlarına boğuldu. Volkan Demirel de “Sen bize emanetsin artık” dedikten sonra İhsan teyzeye sarıldı. O an galibiyet unutuldu, Kadıköy’de gözyaşları akmaya başladı.

İhsan Teyzenin ağladığı o an

Twitter:

@Fenerbahçe SK
Mümtaz Amcamızın eşi İhsan Teyze yalnız değil; Fenerbahçe yanında! Biz Bir Aileyiz.

@buraksakarcan
Yigidin hakkı yiğide. İhsan teyzeye gösterilen vefa için takıma ve kulübe sonsuz teşekkürler.

@FıratAktav
İhsan Teyze’nin Musa ve Volkan’la olan fotoğrafına baktıkça gözlerim doluyor. İyi ki varsın.

@Sercan Okur
Günün en dramatik karesi tribünde İhsan Teyze’nin tek başına olan görüntüsüydü. Nur içinde yat Mümtaz Amca.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!