İğrenç iftiralar

Güncelleme Tarihi:

İğrenç iftiralar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

İtalya'daki Tele Monte Carlo Televizyonu'nun ‘‘Pazartesi mahkemesi’’ adlı futbol programında, Türkiye aleyhine çirkin sözler dile getirildi. Programda genel kanı Türkiye ile İtalya'nın bir çatışma arefesinde olduğu, bunun savaş anı kabul edilebileceği, bu nedenle de UEFA'nın maçı ertelemekle doğru karar verdiği belirtildi.

Programda bazı spor yazarları Juventus'un Türkiye'ye gitmesi gerektiğini savunurken, büyük bölümü ertelemenin bile yanlış olduğunu, Juventus'un 3-0 hükmen galip gelmesi gerektiğini öne sürdü. Yapılan ankette ise ‘‘Türkiye'ye gider miydiniz?’’ sorusuna, katılanların yüzde 75'i ‘‘Gitmezdim’’ dedi.

İtalya'nın Apo’yu almakla başının büyük derde girdiğine de değinilen programda bazıları iğrenç bir iftirayla Türkler'in Kürt çocuklarını yediğini söyleme saçmalığında bulundu. Sadece küçük bir bölüm kararın G.Saray'ın başını yediğini belirtirken, daha önce İtalyan takımlarının Türkiye'ye gittiğini dostça mücadele edildiğini yansıttı.

Kocalarımızı kelepçeleriz

İstanbul'a gelmemek için her türlü yolu deneyen Juventuslu futbolculara eşleri garip bir öneri ile destek verdiler. Futbolcu eşleri birlikte yaptıkları açıklamada, kocalarını İstanbul'a göndermemek için gerekirse evlerinin kapılarını kilitleyeceklerini, hatta ellerini yatak odasına kelepçeleyeceklerini belirttiler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!