İbrahim Yazıcı'dan şaşırtan açıklama

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Yazıcıdan şaşırtan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2011 21:05

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi yaşanan olayların ardından Futbol Federasyonu'nun karşılaşmayı iptal etme kararı almasının yanlış olduğunu, maçın tehir edilmesi gerektiğini söyledi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Yazıcı, yol güvenliğinde zaafiyet olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş takımı, güvenlik gerekçesiyle otelden buraya gelemiyor. Bunun sorumlusu Bursaspor olamaz. Niye hükmen mağlup olacağım ki? Bursaspor suçlanamaz. Biz kulüp olarak stadın girişinden, sahanın içinden sorumluyuz. Bir takım, emniyet gerekçesiyle eğer otelden gelemiyorsa bunun sorumlusu Bursaspor Kulübü hiçbir zaman olamaz. Futbol Federasyonu'nun karşılaşmayı iptal etme kararı da yanlış. Maçın tehir edilmesi gerekir. Beşiktaş seyircisinin gelmeyerek, maçın yeniden oynanması gerekir. Bazı olaylar bekleniyordu, keşke de olmasaydı. Ancak bunun sorumlusu kesinlikle Bursaspor olamaz. Keşke buralara gelmeseydi olaylar. Beşiktaş taraftarı olayları orada tırmandırmasaydı, en iyi şekilde ağırlanırlardı. Olayın başlangıç noktasının İstanbul olduğunu herkes biliyor" dedi.

Bursaspor taraftarı ile Beşiktaş taraftarı arasında bir olayın yaşanmadığını da vurgulayan İbrahim Yazıcı, "İstanbul'daki maçta bıçaklanma olayı var. Bugün burada bir tepki var. Emniyet ile Bursaspor taraftarı arasında yaşanan bir olay. Buradaki maç bir iki saat sonra rahatlıkla oynanabilirdi" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!