İbrahim Akın Trabzon'a yakın

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Akın Trabzona yakın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2007 00:00

Trabzonspor’da başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve futbol şube menajeri Necmi Perekli, transfer görüşmeleri için Avrupa’ya giderken, Beşiktaşlı oyuncuyla ilgili sorunlar da ortadan kalktı.

Bordo-mavililerin gündemindeki isimlerin bolluğu dikkati çekti. Üçlünün, Fransa 1’inci Lig takımlarından Toulouse’un oyuncusu Gineli Fode Mansare ve Danimarka’nın Aalborg takımında forma giyen İsveçli golcü Rada Prica’nın kulüpleriyle görüşeceği bildirildi.

Takas önerisi

Sezonun 2’nci yarısına flaş transferlerle girmek isteyen Trabzonspor, Brezilya’nın İnternacional takımında forma giyen Fernandao ve Alex’le prensipte anlaşmaya vardı. Yönetimin Brezilya kulübüne takas olarak Jefferson’u önerebileceği kaydedildi. Bu arada İbrahim Akın’ın transferinde de önemli aşama kaydedildi. Beşiktaş’ta bir türlü istediği kadar forma şansını bulamayan Akın’la büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, Beşiktaş’ın da İbrahim Akın’ı Trabzonspor’a vermeye sıcak baktığı öğrenildi. Yerli futbolcu arayışlarını da sürdüren yönetim, bugün Vestel Manisaspor yöneticileriyle orta saha oyuncusu Selçuk İnan ve kaleci Ufuk Ceylan’ın transferi konusunda bir araya gelecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!