İbrahim Akın kadro dışı

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Akın kadro dışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2007 16:51

Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı çalışmanın ardından öğleden sonra İzmir'e gitti. Siyah beyazlı takım, buradan karayoluyla Manisa'ya hareket edecek.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı kafilede, sakatlıkları bulunan Mehmet Sedef, Rüştü, Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş ve sağ dizinde ağrıları bulunan Higuain yer almadı. Ayrıca, sakatlığı bulunmamasına rağmen İbrahim Akın da kadroya dahil edilmedi. Devre arasında takımdan gönderilmesi gündemde olan İbrahim Akın'ın, Manisa'ya takımla beraber götürülmeyip, kadro dışı bırakılması ise, bu futbolcunun büyük oranda Beşiktaş ile yollarının ayrılacağı konusunu gündeme getirdi. İbrahim Akın, devre arasında ya başka bir takıma kiralanacak ya da yurt içinden yapılabilecek bir transferde takas olarak kullanılacak.

Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:
Murat Şahin, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Baki Mercimek, Ali Tandoğan, Diatta, Tello, Koray Avcı, Serdar Özkan, Cisse, Aydın Karabulut, Delgado, Nobre, Bobo, Burak Yılmaz

Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ettiğini ifade ederek, "Bayramın ikinci gününde taraftarlarımıza çifte mutluluk yaşatmak istiyoruz. Ligin son haftasında kapanışı iyi yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Menajer Sinan Engin ise, tüm Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutladığını belirterek, "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Vestel Manisaspor güçlü bir takım. Amacımız buradan 3 puanla dönmek" dedi.

Sinan Engin ayrıca, fiyatının yüksek olması nedeniyle Vestel Manisasporlu futbolcu Holosko ile ilgilenmediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!