İbrahim affını istedi

Güncelleme Tarihi:

İbrahim affını istedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Uzun ve gergin bir bekleyişten sonra F.Bahçe ile yeniden sözleşme imzalayan İbrahim Kutluay, kafasının karışık olduğunu ve bir süre dinlenme ihtiyacı hissettiğini belirterek, Basketbol Milli Takım kampından izin alarak ayrıldı.

Yuvada kaldı

Transferi yılan hikayesine dönen ve tam 12 milyon dolarlık bonservis bedeli ile rekor kıran İbrahim Kutluay, sonunda F.Bahçe ile yeniden sözleşme imzaladı. Tofaş'ın astronomik teklifi ile gündeme gelen ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle Bursa takımına gidemeyen İbrahim, gergin bekleyiş döneminden sonra rahatlamasına rahatladı ama sinirleri de hayli yıprandı.

Tatil yapacağım

Hayatının en zor günlerini geçirdiğini söyleyen İbrahim, F.Bahçe ile yaptığı yeni sözleşmenin ardından gittiği Milli Takım kampında affını istedi. Kafasının çok karışık olduğunu, bir süre dinlenme ihtiyacı hissetiğini söyleyen İbrahim, ‘‘Ben milli görevden kaçmam ancak hem tandonumda bir ağrı var, hem de kafaca hazır değilim. Bu yüzden kısa bir tatil yapacağım’’ dedi.

Fener her şeyim

Doğduğundan beri F.Bahçeli olduğunu ve sarı lacivertli renklerden kopmasının çok zor olduğunu söyleyen İbrahim, ‘‘Bazı yanlış anlaşılmalar sonucu Tofaş'ın astronomik teklifine evet dedim. Ancak, F.Bahçe benim her şeyim. Ayrılmam çok zor olacaktı. Ve F.Bahçeli olduğum için formamı, taraftarlarımı bırakamayacağım için kulüpte kaldım. Ve ölene kadar da F.Bahçeli kalmaya devam edeceğim’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!