İBB'den Beşiktaş taraftarlarına çok önemli duyuru

Güncelleme Tarihi:

İBBden Beşiktaş taraftarlarına çok önemli duyuru
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2015 20:31

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu akşam saat 22.05'te başlayacak Beşiktaş-Club Brugge maçının uzaması ihtimalini dikkate alarak, karşılaşmaya gidecek taraftarlara çok önemli bir duyuru yaptı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda Club Brugge'u ağırlayacak olan Beşiktaş, arkasında yaklaşık olarak 70 bin kişilik bir taraftar desteğini de alacak. Uzun bir aradan sonra Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bu kadar dolması beklenirken, 22.05'te başlayacak olan karşılaşma sonrası bu kadar tarafatarın geri dönüş yolu ile ilgili soru işaretleri de had safhadaydı.

Uzatmalar ve penaltıların da olma ihtimaline karşılık maçın bitiminin gece yarısına kadar uzadığı düşünüldüğünde Beşiktaş'a gönül vermiş olan taraftarların eve nasıl döneceği konusunda kafasında soru işaretleri varken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi taraftarları rahatlatacak bir açıklama yaptı. Buna göre, metro ve birçok otobüs yolcular tahliye edilene kadar çalışacak.

İBB'nin açıklaması şöyle:

Haberin Devamı

"M1, M2, M3 ve M4 hatlarımızda seferler maç çıkışı yolcular tahliye edilene kadar devam edecektir. Yenikapı'da Marmaray, metro hatlırandan gelecek son sefere kadar hazır bulunacaktır. Metrobüs hattımız 24 saat hizmetinizdedir. Metrobüs hattımızda ek sefer yapılacak olup, ayrıca 15F, E10, 11Üs, 40, 130A, 25G hatlarımız gece saatlerinde hizmet vermektedir."

İŞTE İBB'NİN ATTIĞI TWEET

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!