Hüseyin Özcoşan: "Zehirlenme bizi geriletti"

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Özcoşan: Zehirlenme bizi geriletti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2013 09:46

Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Hüseyin Özcoşan, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Hüseyin Özcoşan, voleybol turnuvası için gittikleri Alanya'da gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılmalarına ilişkin, "Zehirlenmeyi inşallah çabuk atlatırız. Takımımız çok iyi bir duruma gelmişti ama zehirlenme bizi geriletti" dedi.

Özcoşan, yaptığı açıklamada, kaldıkları tesislerde son gün yedikleri yemeklerden sonra voleybolcularda kusma ve ishal şikayetlerinin başladığını söyledi. Alanya Devlet Hastanesine gittiklerini belirten Özçoşan, "Adana Beyzaspor voleybolcuları da hastaneye zehirlenme şikayetiyle gelince karşılıklı olarak anlaşarak maçı iptal ettik. Maça çıkamazdık çünkü oynayacak voleybolcumuz kalmamıştı. Hastanede voleybolcularımıza testler yapıldı, serum takıldı. Raporlar ve ilaçlar verildi. Zehirlendiğimiz için karakola gittik ve şikayetçi olduk" şeklinde konuştu. Voleybolcularda bulantı ve kusma şikayetlerinin sürdüğünü dile getiren Özçoşan, "Zehirlenmeyi inşallah çabuk atlatırız. Takımımız çok iyi bir duruma gelmişti ama zehirlenme bizi geriletti" ifadesini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!