Hulki İlgün: Zemanzedeler

Güncelleme Tarihi:

Hulki İlgün: Zemanzedeler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 1999 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

SEZONA kötü başlamış, aldığı başarısız sonuçlarla eleştiri yağmuruna uğramış Fenerbahçe, Göztepe karşısında yine hayal kırıklığı yarattı. Vah benim Fenerim vah. Sen bu hallere de mi düşecektin? Koskoca 90 dakikada, ne bir şut, ne de bir gol.

Fener için aslında hayal kırıklığı değil, bir bitmişliğin göstergesiydi Göztepe maçı. Düşünün, tam kadro defansına çekilip, tek puana razı rakibe bir şut dahi atamayan Zeman'ın Fenerbahçe'sini düşünün.

Evet ben bu darmadağın ve sahada mahalle maçı benzeri anlamsız bir oyun oynayan takıma bir asırlık ve milyonların Fener'i değil, olsa olsa ancak Zeman'ın Fener'i diyorum.

Taktik onun, tertip onun eseri. Dağınık ve çaresiz bir Fenerbahçe.

Beyler bu adam ya futbolu gerçekten bilmiyor, ya da futbolseverlerle dalgasını geçiyor. Daha önce inatçı kafasına taktığı ve Sergen'in Fener'den gitmesine neden olan sol açıkta bu defa Moshoeu'yu dolayısıyla Fener'i yaktı Zeman.

Perişan F.Bahçe

Aylardır artık oynana oynana adeta ezberlenmiş ve defansına kapanmış bir takıma bile hiçbir şey yapamayıp, bir maç dahi kazanamayan koskoca Fenerbahçe'yi düşünün. Dağınık, çaresiz ve perişan Fenerbahçe.

Beyefendiler, bu Zeman kim, söyler misiniz bana. Fenerbahçe'ye geldiğinden beri bin tane numarayla takımı darmadağın eden, tüm oyuncuları demoralize eden, takıma ne bir kanat akını, ne bir ver-kaç, ne de bir gol pozisyonu yaratamayan bir teknik direktörün Fenerbahçe'de ne işi var, söyler misiniz bana.

Ne söyleyeyim, ne yazayım kardeşler, aylardır biz yazıyor, biz okuyoruz. Aslında Zeman denilen bu futbol yoksunu adam bildiğini okuyor, olanlar da Fener'e oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!