"Hükümet olarak destekliyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Hükümet olarak destekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2012 21:24

Almanya Uyum Sorumlusu milletvekilinden Türk tekvandoculara övgü...

Almanya Federal Milletvekili ve CDU/CSU Federal Meclis Grubu Uyum Sorumlusu Michael Frieser, CSU Nürnberg-Fürth-Schwabach Uyum Sorumlusu İsmail Akpınar ve CSU Nürnberg-Nord Milletvekili adayı Tobias Schmidt başarılı çalışmalara imza atan Özer Tekvando Okulu'nu ziyaret ettiler.

HÜKÜMET OLARAK DESTEKLİYORUZ

Aynı zamanda Alman Tekvando Milli takım antrenörü olan ve Alman Milli takımına birçok sporcu kazandıran Özer Güleç konuklarına geniş bilgi vererek, onlara spor okulunu gezdirdi

Son olarak Londra Olimpiyatlarına Alman Milli takım forması ile katılan Dünya 3.Sümeyye Güleç Manz'a özel ilgi gösteren Michael Frieser Sümeyye'yi uyum elçisi olarak gördüğünü belirtti. Frieser, Hükümetin uyum projesini desteklediğini kaydetti.

ÖZER GÜLEÇ'İ TEBRİK ETTİ

Michael Frieser,Özer tekvando okulunda 29 ülkenin gençlerinin bir arada spor yaptığına dikkat çekerek, uyuma katkıları nedeniyle Ünlü tekvando hocası Özer Güleç'i kutladı

CSU Nürnberg uyum sorumlusu İsmail Akpınar'da önceleri tekvando yaptığını sporun kendisini motivasyon ettiğini ve tahsil hayatında başarılı olduğunu kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!