Hücumda Beşiktaş farkı

Güncelleme Tarihi:

Hücumda Beşiktaş farkı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2015 21:21

İlk 14 haftada 33 gol atan G.Saray’dan sonra siyah beyazlılar ikinci sırada... 84 pozisyondan 32’sinde ağları bulan Beşiktaş, tehlike yaratan hücum paslarında da klasını konuşturuyor.

Haberin Devamı

SON Kayserispor maçında, Beşiktaş kalesine tam 20 şut girişimi yapıldı. Ancak bunların yalnızca 7’si isabet buldu, 1’i gol oldu. Siyah beyazlılar ise, Kayseri’ye karşı 5 şut denemesi ile bu sezon en az kaleyi yokladığı maçını oynadı. Şenol Güneş’in talebeleri, 3 isabet ve 2 golle galibiyete uzanmayı bildi.‘İstediği gibi oynayamadığı’ bir 90 dakikayı kazandı belki Beşiktaş takımı ama aslında devreye giren; Kartal’ın sezon geneline yaymayı başardığı ‘yüksek bitiricilik oranı’ydı.

14 MAÇ, TAM 250 İSABETLİ HÜCUM PASI

LİGDE ilk 14 haftada 84 gol pozisyonuna giren Beşiktaş, 32 kez ağları sarstı. Merceği farklı bir noktaya tuttuğumuzda ise, karşı karşıya geldiği rakiplerinin farklı istatistiklerde üstün olmalarına rağmen siyah beyazlıları alt edememesinin türlü sebepleri var.Bu sezon 14 haftada 365 ‘hücum pası denemesi’ yapan Kartal, 250 isabet buldu. Yani Güneş’in takımı, 2. ve 3. bölgeden rakip kalede tehlike yaratmak için atılan paslarda en yüksek başarı oranını tutturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!