Horoz'a yakışır

Güncelleme Tarihi:

Horoza yakışır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

İskelet korundu, kadro zenginleşti, yeni hedef Avrupa

1.Lig'deki ilk yılında Ege'nin göğsünü kabartan, Ümit ve Yusuf'u satarak kasasını da dolduran Denizlispor, çıtayı iyice yükseltti. Başkan Urhan, ‘‘UEFA Kupası vizesini alacağız’’ dedi.

TEK TESELLİ Geçen yıl 1.Lig'de çizdiği başarılı grafikle Ege'nin tek teselli kaynağı olan Denizlispor, yeni sezonda taraftarlarının huzuruna yepyeni bir kimlikle çıkacak. Ümit'i Beşiktaş'a, Yusuf'u Fenerbahçe'ye satarak kasasını dolduran Horoz, takımın iskeletini korurken üst üste yaptığı transferlerle vitrinini daha da zenginleştirdi.

SIRA KALECİDE Tunus'tan El Badra, Erzurum'dan Muzaffer, G.Birliği’nden Hakan, K.Konya'dan Coşkun, Sakarya'dan Timuçin, Belçika'dan Adem, Yılmaz ve Yaşar'ı alan Denizli, Bucalı Cumhur, Edirneli D.Seyfi, Y.Afyonlu İbrahim, S.Linyitli Tayfun'u da renklerine kattı. Süleyman'ı zorlayacak kaliteli bir kaleci de transfer edilecek.

TAKIM OYUNU Ukrayna Ümit Milli Takımı kalecisi Sergei Perhun'u denemeye alan Tevfik Lav, yeni sezonda Yousef'i stopere çekip, sol kanatta Timuçin'i kullanmayı planlıyor. Lav, ‘‘Birbirine inanan, ortak hedefe kilitlenmiş, takım oyunu sergileyen bir ekip olacağız’’ derken, Başkan Selami Urhan, UEFA vizesi peşinde koşacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!