Horoz'a ilk ihtar

Güncelleme Tarihi:

Horoza ilk ihtar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Denizlispor Frankfurt kampında 3.Lig takımlarından Manheim'e 1-0 yenilirken, ‘‘Rakibin presi karşısında dağıldık’’ diyen, Teknik Direktör Lav'ın yüzü asıldı

UYUM SORUNU VAR

Denizlispor'un Almanya kampındaki ilk ciddi sınavında önceki gün 3.Lig temsilcisi VFR Manheim'e 1-0 yenilmesi Teknik Direktör Tevfik Lav'ın keyfini kaçırdı. Gündüz oynanan bu maçın ardından aynı akşam Frankfurt City Türkspor önünde alınan 5-0'lık galibiyete sevinmeyen Lav, ‘‘Rakibin presi karşısında dağıldık. Takım içinde henüz uyum olmadığını gördük’’ diye konuştu.

REZA GÖNDERİLDİ

Teknik Direktör Tevfik Lav, Manheim maçının ardından bir haftadan bu yana takımla antrenmanlara çıkan İranlı orta saha oyuncusu Ali Reza Mansourian'ın da biletini kesti. Reza'ya bu karşılaşmada son kez şans verdiğini söyleyen Lav şöyle konuştu: ‘‘Daha önce de defansif yönünün zayıf olduğunu söylemiştim. Değişen bir şey yok. Bize yararlı olabileceğini sanmıyorum.’’

POLONYALI KALECİ

Bu arada Frankfurt kampında bulunan Başkan Selami Urhan, Polonya'nın L.Varşova takımının kalecisini denemek üzere kampa çağırdıklarını açıkladı. Ayrıca amatör Höchst takımından Serkan, S.Kickers'tan Mustafa ve Fransa 3.Lig ekibi Aguno'dan Güney isimli üç gurbetçi futbolcu denemeye alındı. Lav bu futbolcuları uzun vadede izleyip karar vereceklerini söyledi.

Dördüncü rakip S.Ludwigshafen

MANHEİM yenilgisi yüzünden keyfi kaçan Denizlispor, Frankfurt'taki dördüncü özel maçında bugün Türkiye saati ile 19.30'da 3.Lig takımlarından Südwest Ludwigshafen ile karşılaşacak.

Yeşil-siyahlı ekibin kendi arasındaki çift kale çalışmasında sakatlanan Hakan Biçici kasığındaki çekme nedeniyle düz koşu yaparken, kampa geç katılan Mısırlı El Saka ve ameliyat olan Yousef de takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Horozlar dünü dinlenerek geçirdi, Manheim'da öğleden sonra dolaşıp alışveriş yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!