Hoojdonk G.Antepspor'u ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Hoojdonk G.Antepsporu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2009 15:41

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hoojdonk, G.Antepspor'un Hollanda kampını ziyaret ederek eski takım arkadaşları Mehmet Yozgatlı, kaleci Recep ve Hakan Bayraktar'la hasret giderdi.

Haberin Devamı

Romanya 1. Lig ekibi Rapid Bükreş ile bu akşam hazırlık maçı yapacak olan kırmızı-siyahlılar, günü tek antrenmanla geçirdi.

Golden Tulip Victoria Otel'in tesislerinde teknik ekip Jose Coucerio, Jesus Quinito, Antonio Miguel, Samuel Pedroso ve kaleci antrenörü Jorge Silva yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon çalışması yapıldı.

Teknik direktör Coucerio, antrenman sonunda Tabata, Julio Cesar, Olcan, Erman Özgür ve Beto'ya frikik ve penaltı çalışması, Antonio Miguel ise genç defans oyuncularına özel çalışma yaptırdı.

Hollanda'da yeni sezona hazırlanan Gaziantepspor bügün TSİ 20.00'de Rapid Bükreş ile Loreen Stadı'nda karşılaşacak. Gaziantepspor, yaptığı iki hazırlık maçında Hollanda 2. Lig ekibi Den Bosch'u 2-0 mağlup ederken, Romanya 1. Lig ekibi Vaslui'ye 1-0 yenildi.

HOOJDONK KAMPI ZİYARET ETTİ

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Hoojdonk, şunları söyledi: “Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük kursuna başladım. Bundan sonra futbol hayatıma antrenör olarak devam etmek istiyorum, eski formumu da koruyorum. Aileme zaman ayırıyorum, eski futbolcularla gösteri maçlarına çıkıyorum. Türkiye ligini de takip etme fırsatım oluyor. Bu sezon lig çok çetin geçecek. Kaliteli bir lig olacak.”

Hoojdonk, Frank Rijkaard'ın Galatasaray'da teknik direktörlüğe getirilmesiyle ilgili soruya karşılık da “Rijkaard çok kaliteli, sağlam karakterli, kendini ispatlamış bir teknik adam. Galatasaray'a çok şey verecektir. Ancak, takdir edersiniz ki, elinde sihirli değnek yok. Futbolcu çıkıp oynar, gölünü atarsa başarı gelir. Rijkaard iyi işlere imza atacaktır” dedi.

Hoojdonk, daha sonra arkadaşlarıyla kafeteryada sohbet etti.

BAŞKAN KIZIL KAMPTA

Gaziantepspor Külüp Başkanı İbrahim Kızıl, kampa gelerek çalışmaları izledi.

Kampı AA muhabirine değerlendiren Kızıl, “Gördüğüm kadarıyla çalışma ortamı mükemmel. Sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Takımın daha iyi olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Eksiklikler varsa bunu da giderebiliriz. İyi bir kadro oluşturduk. Tabata da kadromuzda kaldı. Bu sene ondan büyük beklentilerimiz var. Bir de santrfor alacağız. Bu sezon başarıya odaklandık” dedi.

Kızıl, Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye, genç yıldız İsmail Köybaşı'nı ise Beşiktaş'a verdiklerini söyledi.

Takımda gençleştirme operasyonu yaptıklarını belirten Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü: “Takım giderek gençleşiyor. Çok kalite futbolcular aldık. Yani Gaziantepspor'un geleceğini de düşünüyoruz. Aldığımız oyuncular hep milli takım düzeyinde... Eski takımın iskelet yapısını da bozmadık. Bu sezon çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!