Hoffenheim, Selim Teber'in golüyle lider

Güncelleme Tarihi:

Hoffenheim, Selim Teberin golüyle lider
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2008 00:00

Almanya Bundesliga'da ilk yarının son maçında, Türk futbolcu Selim Teber'in kaptanlığını yaptığı Hoffenheim sahasında Halil Altıntop'un takımı Schalke 04'ü ağırladı.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMADAN FOTOĞRAFLAR

Karşılaşmanın 40. dakikasında Gerald Asamoah'ın golü ile geriye düşen Hoffenheim, kaptan Selim Teber'in 72. dakikada attığı süper frikik golü ile sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı ve Bundesliga'nın ilk yarısını 35 puanla lider tamamladı.

Bu arada Schalke'de, 40. dakikada Jermaine Jones ve 80. dakikada Orlando Engelaar kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar.

NURİ'DEN GALİBİYET GOLÜ

Almanya'da Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, takımın Mönchengladbach'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada galibiyet golüne imzasını attı.

Maçın 35. dakikasında Mohamed Zidan ile öne geçen Dortmund, Nuri Şahin'in 56. dakikadaki golüyle skoru 2-0'a getirdi. Dortmund'da, Tamas Hajnal 38. dakikada kırmızı kart görürken, Mönchengladbach'ın tek golünü ise 80. dakikada Johannes van den Bergh kaydetti.

Haberin Devamı

GOLÜN ASİSTİ TUNCAY'DAN

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında Tuncaylı Middlesbrough sahasında karşılaştığı Arsenal ile 1-1 berabere kaldı.

Emmanuel Adebayor'un 17. dakikadaki golüyle 1-0 geriye düşen Boro, 29. dakikada Jeremie Aliadiere'nin golü ile sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Golün asisti Tuncay Şanlı'dan geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!