Hırslı,iddialı kararlı ve başarılı

Güncelleme Tarihi:

Hırslı,iddialı kararlı ve başarılı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2013 01:37

Başkan Sadri Şener, Kafkas için, “Özellikleri, Trabzonsporumuzun kimliği ile örtüşüyor” yorumunu yaparken; deneyimli teknik adam, “Avni Aker Stadı eskisi gibi olacak” dedi.

Haberin Devamı

TOLUNAY Kafkas yönetimindeki ilk lig maçında Gaziantepspor’u 4-1 mağlup eden Trabzonspor, aksayan yönlerine rağmen hırsı ve mücadeleci kimliğiyle umut verdi. Başkan Sadri Şener’de yeni teknik direktörleri Tolunay Kafkas’ın hırslı ve iddialı kişiliğinin Trabzonspor’la birebir örtüştüğünü vurguladı.

Taraftarları futbolculuk zamanında bıraktığı gibi bulduğunu belirten Tolunay Kafkas, “Ben Tolunay olduysam, futbolcu olduysam burası sayesinde oldum. Şimdi verme zamanı” şeklinde konuştu.

Oyun kültürü oluşturmak için zamana ihtiyaç duyduğunu kaydeden deneyimli teknik adam, “Pres kültürüyle oynamaya çalışan bir takım olacak. Özellikle Avni Aker Stadı’ndaki maçlarımız o hale gelecek” dedi.

BAŞKAN ŞENER’DEN ÖVGÜ

GAZİANTEPSPOR karşılaşmasını PFDK’nın verdiği cezası bitmesine rağmen İstanbul’da izleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Tolunay Kafkas için, “Hırslı, iddialı, kararlı, genç ve başarılı bir teknik adamdır. Hocamızın bu özelliklerinin Trabzonsporumuz’un kimliğiyle birebir örtüştüğü inancındayız. Trabzon’un yolu açık” dedi.

Haberin Devamı

BU FIRTINAYI ÖZLEMİŞTİK

TRABZON’daki yerel gazeteler de galibiyeti okuyucularına duyururken Tolunay Kafkas etkisini ön plana çıkardı. Günebakış Gazetesi, “TolunAY doğdu gecelerimize. Ateşle barut bir araya geldi, Trabzon patladı”, İlkhaber Gazetesi, “Bu fırtınayı özlemiştik. Harika futbol, jeneriklik goller, süper galibiyet ve muhteşem görüntüler”, Taka Gazetesi, “Ruhuyla geldi!” manşetlerini kullandı. 

NE BEKLİYORDUNUZ Kİ!

 SON Nokta Gazetesi, “Ateşle barut bir araya geldiğinde ne bekliyordunuz ki, tabii ki Patlama!” manşetini attı.  Karadeniz Gazetesi, “İşte bu tabloyu özlemiştik” başlığıyla Mustafa Yumlu ve Colman’ın kolbastı oynarken çekilmiş fotoğrafını kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!