Hidayet'li NBA Kanal D'de

Güncelleme Tarihi:

Hidayetli NBA Kanal Dde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

DÜNYA basketbolunun zirvesi NBA, dünya televizyonları ile aynı anda Kanal D'de. Kanal D, 4 sezondur olduğu gibi bu yıl da NBA heyecanını canlı yayınlarla basketbolseverlere ulaştıracak.

Dünyada 40 farklı dilde, 100'ün üzerinde televizyon kanalı, NBA'i canlı yayınlarla izleyicileriyle buluşturuyor. Bu televizyonlar arasında yer alan Kanal D de NBA'den bu sezon boyunca yaklaşık 50 tane canlı yayın yapacak.

Normal sezon ve Play-Off maçları cuma geceleri canlı olarak yayınlanırken, önceki yıllarda olduğu gibi final serisinin tamamı da naklen ekrana gelecek. Aralarında Hidayet Türkoğlu'nun da forma giydiği Sacramento Kings'in maçlarının da yer aldığı birbirinden heyecanlı mücadeleler, Ender Bilgin'in anlatımıyla basketbolseverlere keyifli dakikalar yaşatacak. Dört sezondur olduğu gibi dünyanın en büyük televizyonlarıyla birlikte, dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan NBA'i Türk basketbolseverlerine ulaştıran Kanal D, 3 Kasım Cuma gecesi başlayacak canlı yayın maratonunu Haziran ayının son haftasına kadar sürdürecek. Ve NBA'in 55. şampiyonu bu yıl da canlı yayında Kanal D ekranında belli olacak. Kanal D'nin ilk canlı yayını cuma gecesi saat 02.00'de Washington-New York maçı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!