Hesaplaşma günü

Güncelleme Tarihi:

Hesaplaşma günü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2009 00:00

Potadaki skandal sonrası zor günler geçiren yöneticilere üyeler, 3 ana maddede mesaj verecek. Basketbol şubesine bakan Ahmet Dedehayır’ın istifası konusunda ısrar edilecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY’da hesap zamanı... Yönetim bugün saat 16.00’da yapılacak olan divan kurulu toplantısında terleyecek. Yalnızca Cemal Nalga skandalının masaya yatırılacağı Divan Kurulu zirvesinde üyeler üç mesaj verecek...
Kurulda yönetime toplu istifa gibi bir baskı olmayacak. Çünkü mart ayındaki kongreye 3-3.5 ay kala G.Saray’ın yönetimsiz kalmasının kulübü daha büyük bir kaosa sürükleyeceği düşünülüyor.
G.Saray Yönetimi dün basketbol takımının yeni koçu ve idari menajerlerini açıklasa da divan kurulu üyeleri, camia ve yönetimin duyarlılığını göstermek adına başkan Adnan Polat’tan basketbol takımını ligden çekmesini isteyecek. Ancak, özellikle G.Saray Basketbol Şubesi’ndeki sponsorluk anlaşmalarının riski ise yönetimi zora, sıkıntıya sokacak nitelikte.
Bugünkü toplantıda hedefteki isim Ahmet Dedehayır olacak. Yiğit Şardan’ın istifası ile sonuçlanan skandala ‘Ben bayan baskete bakıyorum’ diyerek yönetimdeki görevini sürdüren ve 2 yıl G.Saray erkek basketbolu, bu sezon ise bayan şubesine bakan Dedehayır’ın istifa etmesi yönünde sert eleştiriler ağırlık kazanacak.
Yeni sorumlu Tahincioğlu
Bu arada başkan Adnan Polat ile yöneticilerden Haldun Üstünel, Mümtaz Tahincioğlu ve Murat Yalçındağ, basketbol şubesinde yeni görev alan teknik ve idari ekip ile sporcularla maçtan önce biraraya geldi. Toplantı sonrasında şubeden sorumlu yönetici Mümtaz Tahincioğlu, herkesin, görevini hedefe kilitlenmiş biçimde yapmaya başlayacağını belirtti. Genel menajer Nur Gencer, “Şimdi biz, imkansızı başarmak için mücadele edeceğiz’’ dedi. Koordinatör Tuğrul Demir de, “Görevi kabul ederek ateşten gömlek giymiş olduk” dedi.Takımda antrenörlüğe Cem Akdağ , yardımcılığa ise Cihansever Yeşildağ getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!