Herkesin 1 numarası var

Güncelleme Tarihi:

Herkesin 1 numarası var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2013 00:38

Yeni sezon öncesi 4 Büyükler kalelerini sağlama aldı ama Volkan, Onur, Muslera ve Tolga birbirlerine bir türlü üstünlük sağlayamadı. Tıpkı otoriteler gibi rakamlar da tek ismi zirveye çıkaramadı.

Haberin Devamı

SON olarak Beşiktaş’ın Tolga Zengin’i Trabzon’dan transfer etmesiyle 4 Büyükler arasında kaleci rekabeti iyiden iyiye kızıştı...
Geçen sezon McGregor ve Cenk’in formsuzluğuyla gol yeme rekoru kıran (46) Beşiktaş, milli kaleci Tolga ile kalesini sağlama aldı. Şampiyon Galatasaray’da Fernando Muslera istikrarını ve başarılı performansını sürdürüyor.
Volkan ile Onur ise takımlarının Avrupa kupalarında play off’a kalmasında başrolü üstlenerek yeni sezon öncesi umut verdi...

1-Tecrübesi ve birikimiyle Volkan...

ENGİN İPEKOĞLU

ŞU anda Türkiye’nin en iyi kalecisi tecrübesi ve birikimi ile Volkan Demirel’dir. Volkan her ne kadar geçtiğimiz sezon iyi bir dönem geçirmese de bu yıla çok iyi başladı. Ligimizde onun arkasından gelen kaleciler ise Muslera, Tolga ve Onur.
Volkan, hem fizik olarak hem de tecrübe açısından, çok daha ağır basıyor. Türk Milli Takım kalesini de bana göre Volkan Demirel korumalı.

Haberin Devamı

2-Bana göre Volkan! Ama Babacan…

HAYRETTİN DEMİRBAŞ

BENCE en iyi kaleci Volkan Babacan. Ben kendisini iki sene önce çalıştırdım yine talebem. Muslera’nın iyi özellikleri de var kötü yanları da… Abartmanın fazla anlamı yok, onun ayarında kaleciler var. Volkan Demirel’in Salzburg maçlarına gelirsek özellikle ilk karşılaşmada iki top kucağına geldi, çok abarttılar. Tolga’nın transferi olumlu Beşiktaş’ta çok başarılı olacak. Onur da iyi kaleci.

3-Onur’un formu daha üst seviyede

ALPER BOĞUŞLU

LİG başlamadı ama oynanan hazırlık maçları ile Avrupa kupasındaki performanslarına göre Onur çok formda. Onur Kıvrak’ın formu diğer rakiplerine oranla daha üst seviyelerde. Onur, her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Onur gibi öğrencim olan Tolga Zengin’i de çok beğeniyorum. Tolga, Onur’la farklı özellikte bir kaleci. Tolga Beşiktaş’a transfer olarak da ne kadar iyi bir kaleci olduğunu kanıtladı.

4-A Milli Takım’ın kalecisi Volkan’dır

TURGAY ŞEREN

BEN ligdeki iyi kaleciden önce, Türk olup ‘Milli Takım kalesini koruyor mu?’ ona bakarım. Açık söylemek gerekirse şu an kalecilere bakıyorum da, yanıma yaklaşan isim maalesef yok gibi… Ama hali hazırdaki kalecilerden Volkan Demirel diğerlerine oranla öne çıkıyor. Aslında yumuşak yapılı bir kaleci değil, fakat Türk Milli Takımı’nın kalecisi Volkan’dır. Muslera, Tolga ve Onur’u da beğeniyorum.

Haberin Devamı

5-Şu an en formda olanı Tolga Zengin

RASİM KARA

TOLGA, Volkan, Onur gerçekten iyi kaleciler. Bu üçlüye Cenk Gönen ile Ramazan Köse ve Ertuğrul Taşkıran’ı da ekleyebiliriz. Bu saydığım isimlerden en formda olanı Beşiktaş’ın Trabzon’dan kadrosuna kattığı Tolga’dır. Volkan geçirdiği sakatlığın yüzünden kilo aldı. Ben tercihimi Tolga’dan yana kullanıyorum. Yabancı kaleciler arasında da Isaksson’u Muslera’dan daha fazla beğeniyorum.

6-Ben en çok Muslera’yı beğeniyorum

YAŞAR DURAN

LİGİMİZDE Onur, Tolga, Volkan ve Muslera gibi çok değerli kaleciler var. Bu isimler arasında en çok Muslera’yı beğeniyorum. Bir kere şampiyon takımın kalecisi Muslera ve Uruguay Milli Takımı’nın kalesini de başarıyla koruyor. Volkan da çok başarılı bir isim, ağabeyi olarak her zaman gereken desteği veriyorum. Son olarak Tolga da iyi bir kaleci, Beşiktaş’ın kalesini devralacaktır.

Haberin Devamı

7-Onur Kıvrak şimdilik bir adım önde

ZAFER ÖGER

TÜRKİYE’de şu an Onur, Volkan, Tolga, Cenk, Ertuğrul gibi çok önemli kaleciler var. Ayrım yapmak gerçekten zor. Takımlar henüz hazırlık döneminde ama bence Onur Kıvrak formuyla bir adım önde. Beşiktaş’ın Tolga transferi de çok önemli… Bana göre Tolga Zengin Kartal’ın birinci, Cenk de ikinci kalecisi olur. Yabancı eldivenlerden de Muslera ve Isaksson gerçekten kaliteli isimler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!