"Herkes destek vermeli"

Güncelleme Tarihi:

Herkes destek vermeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 17:58

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı, 2013 yılının ocak ayında yapılacak başkanlık seçiminde aday olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Başkan adayı olup olmayacağı ile ilgili net bir ifade kullanmayan Adalı, şu anda Beşiktaş'ın bir seçim ortamında olmadığını, bir ay öncesine kadar kendisinin de içinde bulunduğu bir yönetim kurulu ve bir başkanının olduğunu ifade etti. Adalı, bu dönemde yapılması gereken tek şeyin, Beşiktaş'ın mücadele ettiği 3 kulvarda da başarılı olması için herkesin elinden gelen desteği takıma vermesi olacağını söyledi. Serdal Adalı, şöyle konuştu:

"Bugün için benim başkan adayı olup olmamam bir anlam ifade etmez. Beşiktaş'ta bir seçim ortamı yok. Şu an için Beşiktaş'ın bir başkanı ve yönetim kurulu var. Hatta bir ay öncesine kadar benim de içinde bulunduğum bir yönetim kurulu görevine devam ediyor. Bizim şu an için yapabileceğimiz tek şey takımımıza sezon sonuna kadar elimizden gelen en iyi desteği vermek. Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlıların konsantre olması gereken konu, bu takımın, yarıştığı üç kulvarda da sezon sonunda başarılı olmasını sağlamak. Ortada ne bir seçim var, ne de bir kongre gündemi var. Ortada olan şey, kurulmasında benim de iki yıl emeğim olan takımımız. Bu takımın başarısı için sezon sonuna kadar seçim atmosferinin oluşmaması gerekir. Ben bu konuların sezon sonuna kadar kapatılmasını ve herkesin sadece Beşiktaş'a destek vermesini temenni ediyorum."

ADALI: "DAVADAN AKLANARAK ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM. KİMSENİN BUNDAN KUŞKUSU OLMASIN"

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Serdal Adalı, cezaevinde bulunduğu sırada kendisine "yılın spor yöneticisi" ödülü veren Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Derneğin Kabataş Erkek Lisesi'nde bulunan merkezini ziyaret eden Serdar Adalı, yöneticilere teşekkür ederek, "Zor dönemde bu ödül bana moral oldu. Davadan aklanarak çıkacağımıza inanıyorum. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Herkese tek tek teşekkür ediyorum. O günlerde cezaevindeyken, ödül bize verildi ve yokluğumuzda ailelerimize ve arkadaşlarımıza verilen ödül moral kaynağı oldu. Bugün de teşekkür amaçlı ziyaret etme isteğinde bulundum" dedi.

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Fora ise, Serdar Adalı ile bir araya geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Futbolda bazen iyi oynanan maçlarda şansız sonuçlar alınabiliyor. Adalı, Havutçu ve Ahmet Ateş'in de güzel oynanan maçta şansızlık yaşadıklarını düşünüyoruz. Beşiktaş camiasının en büyük özelliği, samimiyet, vefa ve birlikteliktir. Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği olarak gerek camiada, gerek okulda bireyler arasında dayanışma, sevgi ve vefa duygularının ön planda tutulmasına önem verdik. Her sene bir önceki yılın 'en'lerini seçiyor ve ödül veriyoruz. Bu ödüle Beşiktaş'a en yararlı spor adamı ve en başarılı antrenör ödülünü ekledik. Bu isimler, zaten böyle bir kategori için ilk yazacağımız isimlerdi. Ödülü kendileri olmadığı için eşlerine ve yakınlarına vermiştik. Bu şekilde selam göndermiştik. Ne mutlu bize ki Serdal Adalı bugün yanımızda" diye konuştu.

 


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!