'Her maç bir final'

Güncelleme Tarihi:

Her maç bir final
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 12:39

Atletico Madrid'in milli futbolcusu Arda Turan, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

60. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Töreni'ne katılan Arda Turan, gazetecilere açıklamalarda bulundu. "Yılın Sporcusu" ödülünü alan Arda, "Çok güzel bir gece. Bu geceyi düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyona değer verip, buraya gönderdikleri için kulübüme teşekkür ediyorum" dedi.

Milli futbolcu, lider Barcelona ile aynı puanla ikinci sırada bulunduklarını belirterek, "Şampiyonluk çok uzun ve zor bir maraton. Hayallerimiz var. Maçlara tek tek bir final gözüyle bakıp öyle ilerleyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı" diye konuştu. Arda, kendisi için İspanyol basınında "Futbolun Muhammed Ali'si" yorumları yapılmasına ilişkin, "Benzetmeler olabilir. Hoş bir benzetme. Yapanlara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. İspanya Kral Kupası çeyrek finalinde Athletic Bilbao ile oynayacakları maçlara da değinen Arda Turan, "Zorlu bir karşılaşma olacak. İki ayaklı bir mücadele. Umarım ilk maçta işi kolaylaştırırız" dedi.

Arda’nın ensesindeki bant

Haberin Devamı

Atletico Madrid’in yıldız oyuncusu Arda Turan, yılın sporcusu ödül töreni için günübirlik İstanbul’a geldi. Arda, Milliyet’in gecesinde aldığı ödülden dolayı çok mutlu olduğunu belirten bir teşekkür konuşması yaptı.

Arda, ensesindeki termal bant hakkında sorulan soruya ise şu cevabı verdi: “Antremanlar sırasında boynumda meydana gelen bir rahatsızlık için takıyorum...”


Her maç bir final

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!