Her hafta bir derbi oynayacağız

Güncelleme Tarihi:

Her hafta bir derbi oynayacağız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2015 23:30

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, kalan haftaların çok zorlu geçeceğini ama şampiyonluk için her maçı kazanmak zorunda olduklarını, bunu da başaracaklarını ifade etti. Beşiktaş TV’ye konuşan Hırvat hoca, şunları söyledi...

Haberin Devamı

Oynadığımız son maç Fenerbahçe maçıydı. Karışık duygular içerisindeyim. İyi oyun oynadık. Rakibi iyi durdurduk. Topa sahip olmada üstünlük sağladık. Özgüvenimiz oldukça yüksekti. Avrupa’da zorlu maçlar oynayarak, Kadıköy’deki derbiye çıkmıştık.
Maçı kazanacak kadar fırsatları yakaladık. Beraberlik adil olacaktı. Galibiyete daha yakın olan taraftık. Kaybetmek sinir bozucuydu. Güçlü bir rakibe karşılık verdik. Gururlandık. Ama kaybetmek hayal kırıklığı ve üzücüydü.

“AVRUPA BİTTİ, LİGE ODAKLANDIK”

Lig’de artık 9 maçımız final niteliğinde. Hepsi artık bizim için bir derbi gibi. Yani 9 derbimiz var. Hedefimize ulaşmak için her şeyimizi vereceğiz. Artık, Avrupa’da yokuz. Tamamen lige odaklanmış durumdayız. Tek maçlarla devam edeceğiz.

Başakşehir maçı çok zor geçecek. Sezon başında sürpriz takımlardı ama artık değiller. İstikrar yakaladılar. İyi futbol oynuyorlar ve çok tehlikeli bir ekip oldular.

Haberin Devamı

Başakşehir maçını da kazanırsak salı günü “8 maçımız kaldı. Bu 8 maça odaklanalım. demek istiyoruz. Umarım maç sonunda sevinen oluruz.

F.BAHÇE DAHA AVANTAJLI ANCAK G.SARAY MAÇI FİNAL OLABİLİR

Ligde kalan haftalarda F.Bahçe daha avantajlı. Ancak, ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Planımız bu. Çok iyi pozisyondayız. 100. yıl hikayesini biliyorum. Galatasaray maçına kadar 7 maç var.

“Maçlarımızı kazanırsak şampiyon oluruz” diyecek biz ve Galatasaray var. Fenerbahçe diğer maçlara bağlı olarak hareket edecek. Biz kazanırsak şampiyon olacağız. Arena’ya bu pozisyonda çıkmak istiyoruz.

Şampiyon olmak müthiş duygu olacak. O maçı da oynamak inanılmaz olacak. Sonuna kadar da bu iş böyle devam edecek. Herkesin hesapları var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!