Hepimiz suçluyuz

Güncelleme Tarihi:

Hepimiz suçluyuz
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2007 00:00

"Sadettin Saran Moskova’ya gitti, işlemleri yaptı. Oyuncunun bonservisini aldı. O transferden yönetim kurulu olarak hepimiz sorumluyuz. Hangi arkadaş giderse gitsin sorumluluğu hepimize aittir."

FENERBAHÇEde Başkan Aziz Yıldırım ve eski yönetici Sadettin Saran arasında polemik konusu olan Vladamir Beschastnykh transferi ile ilgli yine o dönemin yönetim kurul üyesi olan Hakan Bilal Kutlualp’ten çarpıcı açıklamalar... Transferin yönetim kurulu tarafından yapıldığını ifade eden Kutluap, "Bu sorumluluk hepimizin" dedi.

DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kutlualp, şunları söyledi: "O zaman Sadettin Saran dış ilişkiler sorumlusuydu. Ben stattan sorumluydum. O transfer sırasında Saran’la aramızda görüş farklılığı vardı. Kulübün menfaatleri doğrultusunda bonservissiz bir oyuncu aranıyordu. Beschastnykh’i bulmuşlar. Hoca da tamam demiş. Oyuncu da o sırada Spartak Moskova ile Antalya’da kamptaydı. Anlaşmaya varıldı, sözleşme imzalandı.

29 Ocak’ta kulübünden bonservisi isteniyor.

Talihsiz bir transfer

Spartak diyor ki, ’Bonservis ücreti 800 bin dolar. Parayı ödeyin gönderelim.’

Bu oyuncu FIFA’da serbest olarak gözüküyor. Tabii bu, F.Bahçe gibi bir camia için ağır bir olay. İdmana çıkmış. Bizim formamızı giymiş. Hazırlık maçında bir gol atmış bir futbolcu var ortada. Skandala sebebiyet vermemek için ’Kan tükürdüm kızılcık şurubu içtim’ dendi ve bonservis parasının ödenmesine karar verildi.

Sadettin Saran Moskova’ya gitti, işlemleri yaptı. Oyuncunun bonservisini aldı. O transferden yönetim kurulu olarak hepimiz sorumluyuz. Hepimiz yaptık. Hangi arkadaş giderse gitsin sorumluluğu hepimize aittir. Talihsiz bir transfer oldu."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!