"Henüz en iyi Vettel'i görmedik"

Güncelleme Tarihi:

Henüz en iyi Vetteli görmedik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2012 12:08

Red Bull Takım Patronu Christian Horner'a göre Sebastian Vettel, 2012'de çok daha güçlü bir şekilde geri dönecek.

Haberin Devamı

Autosport Uluslararası Fuarı'nda konuşan Horner, 24 yaşındaki en genç çifte şampiyonun sürekli olarak bir şeyler öğrendiğini ve geliştiğini, önümüzdeki sezon daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi.

Horner, "O genç bir adam ama çok şey başardı. Genç omuzlarında çok akıllı bir baş taşıyor. Teknik olarak çok güçlü; fiziksel olarak çok güçlü ve açıkçası doğasında muazzam oranda yetenek ve zekâ var. Şimdi diğer pilotların hedefindeki isim. Bu, farklı bir baskı ama inanılmaz bir şekilde iyi idare ediyor. Birçok açıdan bakıldığında ilk şampiyonluğunu o kadar çarpıcı bir şekilde özgeçmişine eklemesi, bana göre onu rahatlattı. 2011'de başka bir adım attı; kendine güven ve soğukkanlılıkla sürdü. Sebastian hakkında heyecan verici olan şey, henüz 24 yaşında ve hâlâ gelişiyor. Hâlâ giderek iyileşiyor ve bana göre henüz en iyi seviyesine ulaşmadı" dedi.

Vettel'in sonunda Michael Schumacher'i yakalayıp yakalayamayacağı sorulduğunda Horner: "Zor. Çünkü her şey, içinde bulunduğunuz şartlara ve elinizdekilere bağlı. Ama Sebastian'ın önünde çok uzun bir kariyer olabilir. F1'e olan tutkusu çok büyük. Yaptığı işi çok seviyor. Uzun bir süre buralarda olabilir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!