Helveg ‘evet’ dedi

Güncelleme Tarihi:

Helveg ‘evet’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2004 01:51

Galatasaray, Danimarkalı tecrübeli defans oyuncusuyla anlaşma sağladı. 33 yaşındaki Helveg, 1 yıllığına kiralık olarak sarı kırmızılı formayı giymeyi kabul etti.

100. yılını kutlayacağı yeni sezonda şampiyonlukla coşkusunu bir kat daha artırmayı hedefleyen ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Danimarkalı defans oyuncusu Thomas Helveg ile anlaştı. Sabri Lamouchi ve Avrupa Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Yunanistan’ın başarılı defans oyuncusu Dellas konusundaki girişimlerinden olumlu sonuç alamayan Cimbom rotayı değiştirdi.

Sarı kırmızılılar İtalya’nın İnter takımında oynayan Danimarkalı defans oyuncusu Helveg ile temas kurdu. Cimbom’un transfer komitesi 33 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. 1 yıllık kiralık olarak sarı kırmızılı formayı giyecek Helveg için İnter’in de pürüz çıkarmadığı belirtildi. 83 kez Danimarka Milli Takımı forması giyen Helveg, Fatih Terim’in de Milan’dan eski talebesi.

Song tribünde

G.SARAY’ın yeni transferi Song, Hagi, tarafından dünkü özel maçta oynatılmadı. Karşılaşmayı tribünden izleyen Kamerunlu oyuncunun oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı kırmızılıları yakın takibe aldı. Yanal, Banik Ostrava-G.Saray maçını menajer Can Çobanoğlu ile birlikte tribünde izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!