Helvacı artık rahatladı

Güncelleme Tarihi:

Helvacı artık rahatladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 09:58

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Panathinaikos'u yenerek grupta liderliğin gelmesinden memnun olduğunu söyledi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet  Helvacı, UEFA Avrupa Ligi'nde, Yunanistan'ın Panathinaikos takımı karşısında  aldıkları galibiyetin, grupta liderlik konusunda kendilerini rahatlattığını  söyledi.;

Mehmet Helvacı, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, grubu  yalnızca lider olarak değil, aynı zamanda yenilgisiz bitirmek istediklerini ifade  ederek, şöyle konuştu: “Bugün rakibimiz de iyiydi. Maçı kazanmak bizi rahatlattı. Sturm Graz  maçını daha rahat oynayacağız. Takımımızın bugün uyum olarak bizi tatmin ettiğini  söyleyemem, ama sonuçta Panathinaikos liderlik yarışında rakibimizdi. Bu maçı  onlar kazansaydı, büyük olasılıkla onlar lider olurdu. O nedenle, bu tür maçlarda  oyunun fazla önemi olmuyor. Galatasaray son haftalarda çok ciddi sınavlar  veriyor. Bunun, kulübün her biriminde birtakım sonuçları olması normal. Futbol  takımımız üzerinde de etki yarattı. Bu akşamı, bir toparlanma süreci olarak  düşünüyorum. Dolayısıyla sonucu olumlu buluyorum.”

Helvacı, maç sonunda oluşan olumlu havanın, lige de yansımasını  dileyerek, “Bir çıkışa geçmek gerekiyor. Bugünkü sonuç takıma olumlu  yansıyacaktır. Galatasaray, bundan sonra herhalde umut ettiğimiz eski günlerdeki  gibi olacaktır” dedi.

Görevinden istifa eden Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı  Menajeri Nur Gencer'in açıklamalarının hatırlatılması üzerine Helvacı, “Biz  kendisini göreve getirdik, ancak bu kısa dönem içinde sağlıklı görev yapamadığını  gördük. Dolayısıyla, sağlık sorunları nedeniyle görevden ayrıldığını beyan ettik.  Kendisi, sağlık sorunu olmadığını söylüyorsa, söyleyecek birşey yok” diye görüş  bildirdi.

Bu arada, maçı izleyenler arasında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Galatasaray  ile karşılaşacakları için maça geldiğini dile getirerek, “Galatasaray, gruptan  lider çıktı. Kutluyorum. Çok yetenekli ve geniş bir kadrosu var. Biz de birtakım  eksiklerimize rağmen, kazanmak için buraya geleceğiz” dedi.

(A) Milli Takım için adının geçtiği belirtilerek yöneltilen bir soruya  Avcı, “Bunun kararını ben değil, oradakiler verecek. Bunun konuşulması elbette  keyif veriyor. Bunlar yeri geldiğinde konuşulacak, ortaya çıkacak projelerdir.  Milli takımla ilgili konuşmuyorum. Doğru olmadığı düşüncesindeyim. Lig sürüyor.  Hafta sonunda çok önemli bir maçımız var” yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!