Heidfeld'in iyi bir kariyeri yok

Güncelleme Tarihi:

Heidfeldin iyi bir kariyeri yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2011 13:02

Nico Rosberg, Formula 1 kariyerinin vatandaşı Nick Heidfeld gibi galibiyet almadan sona ermesinden endişe etmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Heidfeld, 180'den fazla yarışa katıldı; farklı rekabet seviyelerindeki araçlarda iyi performanslar gösterdi ama podyumun en tepesine hiç çıkamadı.

Şimdi Heidfeld'in yarısından fazla yarışa katılmış olan Rosberg, Michael Schumacher'in yanında etkileyici formu ile göz dolduruyor. Alman pilot, şu an için galibiyet şansı pek olmayan Mercedes ile anlaşmasını da uzattı.

Peki kariyerinin Heidfeld gibi bitmesinden çekiniyor mu?

trf1.net'in haberine göre Rosberg: "Çekinmek? Neden korkayım ki? Nick Heidfeld'in iyi bir kariyeri olduğunu düşünüyorum. Buraya kadar demek için burada oturmuyorum. İyi bir iş yapıp gelişmeyi sürdüreceğime inanarak burada duruyorum. Ve sonunda ne ortaya çıkacak göreceğiz" dedi.

Bununla birlikte 26 yaşındaki pilot, Formula 1'e gelmesinden kısa süre sonra Red Bull'unki gibi bir araca bindiği için Sebastian Vettel'e imrenmediğini belirtti.

Haberin Devamı

Rosberg yaptığı açıklamada; "Hayır; biraz olsun bile imrenmiyorum. Bu bana tamamen yabancı. Bizi kıyaslamıyorum; kendi durumumdan memnunum. Ve benim de zamanımın geleceğine inanıyorum" dedi.

Ama bu zamanın 2013 sonuna kadar gelmemesi halinde Rosberg'in, anlaşmasına göre daha iyi bir koltuk için takımdan ayrılmaya hakkı olduğu söyleniyor.

Rosberg: "Sayılar hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Ve bu deneme süresi nedir? Esas ilke şimdi 'tam gaz' " sözlerini sarfetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!