Heidfeld liderlik yapamadı

Güncelleme Tarihi:

Heidfeld liderlik yapamadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2011 17:47

Renault Takım Patronu Eric Boullier, Nick Heidfeld'in takıma liderlik yapamadığı ve bazen Petrov'un gerisinde kaldığı için koltuğunu başka bir pilota verdiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Bruno Senna'nın potansiyel sponsorlar nedeniyle yarış koltuğuna oturtulduğunu reddeden Boullier, Renault'un başarılı olabilmesi için sarsılıp kendine gelmedi gerektiğini, bu nedenle pilot dizilimini değiştirdiklerini söyledi.

Boullier: "Yaz döneminde performansımızı, motivasyon seviyemizi ve birçok şeyi gözden geçirdik ve yeni bir yönde gitmek için açıkça bazı kararlar almak gerekti.Bruno'yu pilot olarak değerlendirme şansı vardı ve bu nedenle değişiklik yapıldı. Nick iyi bir adam ama bir şeyler işe yaramadı diye düşünüyorum. Liderliği takım içinede çalışmadı ve bazen Vitaly'den yavaş kaldığınızda, aslında çoğunlukla ondan daha yavaştı- takımı zorlaması ve kendisini lider konuma getirmesi zor oluyor. Takımın performansının Nick yüzünden olduğunu söylemiyorum. Araç yeteri kadar iyi değil, aracı yeteri kadar iyi geliştiremedik, hatalar da yaptık. Ama döngü negatif yönde. Bu yüzden takım içinde bir şeyleri değiştirmem gerekiyordu. Herkesi sarsmak ve uyandırmak için pilotlarla ilgili bir değişiklik yapmam gerekiyordu. Motivasyonu geri getirmem lazımdı ve bu kolay değil"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!