Heeyyy nereye! Orası bizim pota

Güncelleme Tarihi:

Heeyyy nereye Orası bizim pota
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 10, 2012 11:02

Maçın başında potaları şaşırıp kendi potasına sayı atanlar olur.. Ancak bu duruma maçların sonunda pek rastlanılmaz.

Haberin Devamı

İskenderun'da düzenlenen Hoşgörü Turnuvası'nda son çeyrekte sahadaki bütün oyuncular potalarını şaşırdı ancak Erdemit coachu Caner Yıllar'ın uyarısıyla durum düzeldi..

Turnuvanın üçüncü günü.. 7-8 kiÅŸiyle oynayan takımlarda yorgunluk üst noktada.. Sadece fiziksel deÄŸil.. Beyinler de yorgun..Â

Basketfaul.com sitesinin özel haberine göre,  Son periyodda top Edremit potasının altından oyuna sokulacak.. Normalde top Edremit'ten dışarı çıktığı için bu işlemi TED Ankara Kolejliler'in yapması gerekiyor ama hakemler dahil, herkes bitmiş vaziyette.. Topu yanlışlıkla Edremit'in 5 numaralı oyuncusu Banu Yıllar oyuna sokuyor ve komedi bundan sonra başlıyor..

Banu topu takım arkadaşı Gamze Zeren'e (34) verip geri alıyor.. Arkasından şut atmak için ayağını kuruyor.. Oysa o pota kendi potası.. Ters tarafta Edremitli Devran Tanaçan (13) post up ile topu istiyor.. Pas gelse o da kendi potasına atmaya hazır..

Haberin Devamı

Bu arada TED Kolejliler savunma yapıyor.. Oysa gerçekte savundukları, Edremitliler'in potası..

O sahada durumun farkında olan bir kişi var.. Edremit coachu Caner Yıllar.. Önce bağırıp, diğer potaya hücum etmeleri için uyarıyor.. Eliyle de göstererek.. Bakıyor ki oyucuları hala farkında değil.. Sahaya uzanıp oyuncusunu diğer saha yönünde itiyor.. Kolejliler hala savunma pozisyonunda.. Edremit'ten Gamze ve Devran ters potaya hücum için hala pas istiyor..

Sonuçta, Caner Yıllar'ın belinden ittiği oyuncusu ve eşi Banu Yıllar driplingle sahayı geçip, Burcu'ya pas veriyor.. Burcu da TED Kolejliler'in savunmayı unuttuğu potasına boş turnike atıyor..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!