"Hedefimize doğru ilerliyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Hedefimize doğru ilerliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2013 17:28

Antalyaspor'un antrenörü Tufan Dağseven, sezon başındaki play-off hedeflerine doğru ilerlediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Antalyaspor, hafta sonu karşılaşacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi maçı hazırlıklarına, Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da gerçekleştirilen antrenmanla devam ediyor.

Dağseven, yaptığı açıklamada, sezon başında lige devam edip etmeyeceklerinin son anda belli olması nedeniyle takım oluşturmada biraz geç kaldıklarını anlattı. Transferlerin tamamlanması ve milli maç nedeniyle lige verilen aranın ardından iyi bir çıkış yaşadıklarını ifade eden Dağseven, şöyle konuştu:

"Bu çıkış sonucunda başarı elde etmeye başladık. Sezon başındaki play-off hedefimize doğru ilerliyoruz. Sezon başına bakarak değerlendirme yapan hentbol otoriteleri, bizi düşmeye aday gösteriyordu. Hiçbir zaman düşmeye aday bir takım olmadığımızı, hedefimizin play-off olduğunu söylemiştik. Üst üste aldığımız galibiyetlerle bu sözümüzün arkasında olduğumuzu gösterdik."

Bu hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını dile getiren Dağseven, "İlk yarı için hedeflediğimiz puan 15-17 aralığındaydı. Bu karşılaşmayı kazanırsak ligin ilk yarısını 15 puanla istediğimiz yerde bitirmiş olacağız" dedi.

Ligin ilk 5 haftasında 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Antalyaspor, sonrasında oynadığı 7 karşılaşmadan 6 galibiyet elde ederek 13 puanla 8'inci sıraya yükselmişti.

BAKMADAN GEÇME!