Hedefimiz olimpiyatlara katılmak

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz olimpiyatlara katılmak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2010 13:55

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, 24 Ekim'de Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak Büyükler ve Gençler İTU Avrupa Kupası 20. Alanya Triatlon Yarışmaları için Alanya'da kamp yapan milli sporcuları ziyaret etti.

Güneş, sporculara, “Sorunları çözmek bizden, başarı getirmek sizden” diyerek moral verdi.

Alanya Belediyesi'nin konuğu olan millilerin kampında, Başkan Güneş'i, Milli Takım Başantrenörü ve Kafile Başkanı Doç. Dr. Nevzat Mutlutürk, Milli Takım Antrenörü Yüksel Işık, Milli Takım Antrenör Yardımcısı Mert Onaran ve Milli Takım Mekanisyeni Gökhan Baykara ile sporcular karşıladı.

Başkan Hamdi Güneş, triatlon yılı olarak ilan ettikleri 2010'da kendilerine başarılı sonuçlar getiren milli sporcuları kutladı ve şunları söyledi:
“Triatlon Federasyonu olarak bir hedefimiz var, bu da olimpiyatlara katılmak ve iyi sonuçlar almak. Tarihinde hiç olimpiyatlara katılmamış bir spor dalının temsilcileri olarak bu konuda başarı sağlamak için hepimize görev düşüyor. Spordan sorumlu bakanlığımız ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüz bu başarının sağlanması konusunda bize her türlü desteği veriyor. Federasyon olarak bize düşen görev, size her türlü altyapıyı hazırlamak, belli sorunlarınızı çözüme kavuşturmaktır. Bunun bilinci içindeyiz ve gereğini yapmaya hazırız. Size düşen tek bir görev var başarı sağlamak. Bu konuda da sizlere güveniyorum.”

Milli Takım Başantrenörü Mutlutürk de kampın başarılı geçeceğine ve Alanya'daki Avrupa Kupasından iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirtti. Mutlutürk, sporcuların kış aylarında da eğitim başta olmak üzere sürekli müsabakalara hazır olmaları için çeşitli kamplar ve seminerler düzenleyeceklerini bildirdi.

Milli Takım sporcuları ile tek tek ilgilenen Hamdi Güneş, pazar günü tüm sporculardan başarılı sonuç beklediğini yineledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!