“Hedefimiz her kiloda madalya sahibi olmak”

Güncelleme Tarihi:

“Hedefimiz her kiloda madalya sahibi olmak”
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2012 16:50

Karate Milli Takımlar Teknik Direktörü İbrahim Erçin, Bakü'de yapılacak Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaşaltı Şampiyonası'nda her kiloda madalya için tatamiye çıkacaklarını söyledi.

Ekim ayındaki Malezya'daki dünya şampiyonasında takım halinde dünya ikinciliğini elde eden genç karateciler Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor. 10-12 Şubat arasındaki Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Şampiyonası için ikinci etap kamp çalışmalarını Antalya Rixos Downtown Otel'de sürdüren millilerde hedef her kiloda madalya sahibi olabilmek.

Karate Milli Takımlar Teknik Direktörü İbrahim Erçin, geçen yıl Sırbistan'da düzenlenen şampiyonada 5 altın, 5 gümüş ve 7 bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazandıklarını hatırlatarak, “Bu yıl bu başarının üstüne çıkmak istiyoruz. Hedefimiz her kiloda madalya sahibi olabilmek. Şampiyona hazırlık kamplarımız çok verimli geçti. Sporcularımızın form durumu çok iyi. Türkiye;ye yine bol madalya ile dönmek istiyoruz. Şampiyonada en büyük rakiplerimiz Fransa, İspanya ve İtalya ile birlikte evsahibi Azerbaycan olacak” dedi.

Azerbaycan'a 33 sporcu ile gideceklerini belirten Erçin, Ekim ayında dünya ikincisi olan takımın yüzde 40'ının değiştiğini vurguladı. Erçin, Malezya'da dünya şampiyonu olan Tuğba Tek ve Meltem Hocaoğlu'nun seçmeleri kazanamadıkları için Avrupa Şampiyonası kadrosuna giremedikleri kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!