Hedefimiz Eurochallenge'da şampiyon olmak

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz Eurochallengeda şampiyon olmak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2011 14:37

Basketbol FIBA EuroChalenge Kupası B Grubu maçında Almanya'nın Göttingen takımını deplasmanda 96-59 yenerek grubu lider tamamlayan Beşiktaş Milangaz'da başantrenör Ergin Ataman, takımdan ayrılan Deron Williams ve sakat olan Mercelus Kemp'in yokluğunda takımın iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Haberin Devamı

Ergin Ataman, FIBA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, karşılaşmada çok iyi basketbol oynadıklarını ve sahanın her bölgesinde iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Çok iyi mücadele etmelerine rağmen aradaki skor farkının takımların arasındaki güç farkını yansıtmadığını kaydeden Ataman, “Göttingen İstanbul'da bizi oldukça zorlamıştı ki, o maçta kadromuzda Deron Williams da vardı ve 50 sayı kaydetmişti. Rövanşta Williams ve sakat olan Mercelus Kemp olmadan çok iyi basketbol oynadık. Genç oyuncularımdan faydalandım. Kartal Özmızrak, henüz 17 yaşında olmasına rağmen 20 dakika süre aldı. Hedefimiz Eurochallenge'da şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.

 Pops'a övgü  

Beşiktaş Milangaz'ın yeni transferi Pops Mensah-Bonsu ise, siyah-beyazlı ekibe yeni katıldığını ve takım için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:
“Benim yeni takımımla ikinci maçım. Sadece sahaya çıkmaya ve enerjimle takım arkadaşlarıma en iyi şekilde yardımcı olmaya çalıştım. Takımda yeniyim ve yapabileceklerimi göstermek istiyorum. Ne şekilde olursa olsun Beşiktaş Milangaz'a faydalı olabilmek öncelikli hedefim. Antrenörümüz benden ne isterse, sahada onu yapmaya çalışıyorum. Daha önce takımda forma giyen kimsenin yerini doldurmak gibi bir çabam yok. Beşiktaş Milangaz'a sadece, yapabileceklerimin en iyisini yapmak için geldim.”

“NBA'de kadroların oluşmasının ardından mutlaka çok iyi bir oyuncu transfer edeceğiz”

Haberin Devamı

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı  Başantrenörü Ergin Ataman, NBA'de takımların kadrolarını oluşturmasının ardından  mutlaka çok iyi bir oyuncu transfer edeceklerinin söyledi.

Ataman, NBA'de bu hafta sonuna kadar  kadroların şekilleneceğini düşündüklerini dile getirerek, “Bu yıl NBA'de sezon  kısa olacak. Bu nedenle bazı çok iyi oyuncuların kadrolarda yer alamayacağını  düşünüyoruz. Onun için de bekliyoruz, bazı oyuncularla temas halindeyiz. Porto  Riko'nun çok önemli oyun kurucularından Arroyo ile temas halindeyiz. Arroyo  NBA'de çok iyi bir oyuncu. Henüz bu oyuncuyla kesin anlaşmadık. Mutlaka iyi bir  oyuncu ile anlaşacağımızı düşünüyorum. Ancak bu transfer Galatasaray Medical Park  maçına yetişmeyecek' şeklinde konuştu.

“Taraftarlardan Sinan Erdem'i doldurmalarını bekliyorum”
         
Galatasaray Medical Park ile 17 Aralık Cumartesi günü önemli bir derbi  maçı oynayacaklarını dile getiren Ataman, Beşiktaşlı taraftarlardan Sinan Erdem  Spor Salonu'nu doldurmalarını istedi.

Ataman, hem kendilerine, hem de taraftarlara güvendikleri için derbi maçı  kapasitesi büyük olan Sinan Erdem Spor Salonu'na aldıklarını anlatarak,  “Beşiktaşlıların, mutlak suretle Sinan Erdem Spor Salonu'nu doldurmalarını ve  takımlarını motive etmelerini bekliyorum. Fenerbahçe Ülker maçını olduğu gibi bu  derbiyi de kazanmak istiyoruz. Hafta sonunda Fenerbahçe Ülker maçından daha fazla  taraftarın salona gelmesini bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!