Hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Güncelleme Tarihi:

Hedefi Avrupa Şampiyonluğu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2013 15:30

74. Büyük Atatürk Koşusu'nun birincisi milli atlet Mehmet Çağlayan, 8 Aralık'ta Belgrad'da yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası'ndan da dereceyle dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Sırbistan'da düzenlenecek olan Avrupa Kros Şampiyonası'na hazırlanan milli atlet Mehmet Çağlayan, Türkiye'ye şampiyon olarak dönmek istiyor. Milli atlet Mehmet Çağlayan (27), yaptığı açıklamada, bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası şampiyonada Türkiye'yi temsil ettiğini söyledi.

Sırbistan'da 8 Aralık'ta başlayacak Avrupa Kros Şampiyonası'na hazırlandığını dile getiren Çağlayan, şunları kaydetti:

"15 yıldır bu sporu yapıyorum. 12 yaşından beri almış olduğum madalya ve kupalar var. İçlerinde dünya şampiyonasında aldığımız kupa ve madalyalar da var. Şu anki ismiyle İstanbul Maratonu'nda da almış olduğum kupa ve madalyalarım var. 2009 yılında, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 90. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 74. Büyük Atatürk Koşusu'nda birinciliği elde ettim. Kupayı Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün elinden aldım. Şu an ise 78'incisi yapılıyor. 27 Kasım'da düzenlenecek yarışmaya tekrar katılmak istiyorum. Nasipse yine ilimize şampiyonluk kazandırmayı hedefliyorum."

BAKMADAN GEÇME!