Hedef 2 Tunuslu

Güncelleme Tarihi:

Hedef 2 Tunuslu
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2008 00:00

Bordo mavililer, başkan Sadri Şener’in bizzat giderek izlediği 25 yaşındaki Mehdi Ben Dhifallah ile 21 yaşındaki Mohamed Amine Chermiti’nin transferini bir an önce sonuçlandırmak istiyor. Yönetim, ayrıca Almanya ve Belçika’dan da birçok oyuncu ile görüşüyor.

GÖKDENİZ Karadeniz’in Rusya’nın Rubin Kazan takımına gitmesinin ardından transfer arayışlarına hız veren bordo mavili yönetim, Tunuslu iki yıldız adayının transferinde sona yaklaştı.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Gökdeniz’in boşluğunu dolduracak isimler için görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, "Artık Gökdeniz sayfası kapanmıştır. Geçmişe takılıp kalmak yerine geleceğe bakmamız gerekiyor" dedi.

Bordo mavili takımda başkan Sadri Şener’in bizzat giderek izlediği Tunus’un Etoile du Sahel Sousse takımında forma giyen 25 yaşındaki Mehdi Ben Dhifallah ve 21 yaşındaki Mohamed Amine Chermiti’yi transfer etmek için girişimlerin başladığı öğrenildi. Mohammed Amine Chermiti’nin, Afrika’da gelecek vadeden futbolcular arasında gösterilmesi nedeniyle bordo mavili yönetim bu transferi bir an önce sonuçlandırmak istiyor. Yönetimin bu iki futbolcu dışında Almanya ve Belçika’da da birçok futbolcu ile görüştüğü belirtildi.

O sayfa kapandı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Gökdeniz’in transferinin ardından yepyeni bir kadro kurmak için çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Avrupa’da ve dünyada futbolun belli seviyeye geldiği birçok ülkede araştırmalarımız sürüyor. Gökdeniz’in Rusya’ya transferinin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Gökdeniz’in gitme yönünde talepleri vardı ve sonuç olarak bu transfer gerçekleşti.

Bizim takımın işleyişine bakmamız lazım. Gökdeniz sayfası artık kapanmıştır. Geçmişe takılıp kalmak yerine geleceğe bakmamız gerekiyor. Kendisine Trabzonspor Kulübü’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve yeni takımında başarılı olmasını diliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!