Hazırlıklarımız sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Hazırlıklarımız sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2010 15:13

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda (A) Milli Takım ile birlikte (C) Grubu'nda yer alan Yunanistan'ın yıldız forveti Vassilis Spanoulis, şampiyonadan madalya ile dönmek istediklerini belirtti.

Basketbol Federasyonu'nda yer alan habere göre, Türkiye'de 28 Ağustos-12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada takım olarak büyük hedeflerinin olduğunu kaydeden Vassilis Spanoulis, “Hazırlıklarımız son hızıyla devam ediyor. Çünkü zamanımız geçen seneye oranla çok daha az. Takımdaki herkesin birbirinini iyi tanıması bizlere çok büyük avantaj sağlayacaktır. Özellikle antrenörümüzün düşüncelerini ve ne istediğini bilmek işimizi kolaylaştırıyor. Kadrodaki oyuncular önceki seneye göre daha tecrübeli. Ayrıca Diamantidis ve Tsartsaris'in tekrar aramızda olması bizlere kesinlikle çok büyük bir avantaj sağlayacaktır. Şampiyonada çok güzel bir takım oyunu sergileyeceğimize eminim” ifadesinde bulundu.

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda madalya almak için mücadele edeceklerini belirten Spanoulis, şunları kaydetti:
“Bu sene hedeflerimiz yüksek. Geçmiş yıllarda Yunanistan'ın dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunu gösterdik. Yunan halkını gururlandıracak sonuçlar almak istiyoruz. Uzun yıllardır milli takım forması giydim ve bir an bile burayı bırakmayı düşünmedim. Takım arkadaşlarımla mücadele etmekten ve milli takım formasını taşımaktan dolayı gurur duyuyorum. İnsanlara yaşattığımız mutluluklar hoşuma gidiyor.”

Yunanistan, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda (C) Grubu;nda Türkiye, Porto Riko, Çin, Fildişi Sahili ve Rusya ile karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!