Hayranıydı erkek arkadaşı oldu

Güncelleme Tarihi:

Hayranıydı erkek arkadaşı oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2014 10:24

Kadınlar tenisinin en önemli yıldızlarından biri olan Maria Sharapova(27) ve kendisinden 4 yaş küçük erkek arkadaşı Grigor Dimitrov(23), ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya devam ederken, sosyal medyada oldukça ilginç bir fotoğraf paylaşıma girdi.

Haberin Devamı

Fotografa göre Bulgar raket, şu an kız arkadaşı olan Sharapova’nın çok uzun zamandan beri büyük bir genç hayranı olduğunu ispatlıyor. Dimitrov’un küçük bir hayrandan, büyümüş bir erkek arkadaşa dönüşü sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor.

SON 3 YILIN EN DÜŞÜĞÜ
Öte yandan Rus raket de kadınlar dfünya sıralamasında son üç yılın en kötü detrecesine geriledi. Miami’de Sony Open Tenis Turnuvası’nda dünya 1 numarası Serena Williams’a kaybeden maria Sharapova, bu sezon katıldığı hiçbir turnuvada da finale çıkmayarak 9. basamağa düştü.

Omuz sakatlığı nedeniyle geçen sezonu Ağustos ayında noktalayan Masha, “Sakatlık süresince beyniniz nasıl maç kazanırım diye çalışmıyor, nasıl yeniden korta dönerim diye çalışıyor. Dolayısıyla yeniden o eski güzel günlere dönmek için sakin olmama gerektiğimi biliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Hayranıydı erkek arkadaşı oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!