Haydi Türkiyem zafere

Güncelleme Tarihi:

Haydi Türkiyem zafere
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2008 00:00

Güney Afrika’da yapılacak 2010 Dünya Kupası’nı hedefleyen ay yıldızlı ekibimiz, eleme grubundaki 3. sınavını bu akşam Bosna Hersek önünde verecek. BJK İnönü Stadı’ndaki maç, saat 21.00’de başlayacak.

2010 Dünya Kupası 5. Eleme Grubu’na deplasmandaki 2-0’lık Ermenistan galibiyeti ile başlayıp İstanbul’da Belçika ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımımız, 3. sınavını bu akşam Bosna Hersek önünde verecek. Ay yıldızlılarımız, BJK İnönü Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak ve ATV’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı kazanarak Güney Afrika’da yapılacak finallere katılma yolundaki iddiasını sürdürmek istiyor. Bu zorlu mücadeleyi, Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai’nin yardımcılıklarını Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sandor Szabo.

Nihat Kahveci, Hamit Altıntop, Tuncay Şanlı , Semih Şentürk, Gökdeniz Karadeniz
başta olmak üzere birçok oyuncusu sakat olan ay yıldızlı ekibimiz sahaya yeni oyuncuların çoğunlukta olduğu bir kadro ile çıkacak. Rakibimiz Bosna Hersek’te ise sakat olan Müslimovic forma giyemeyeceği açıklandı.

TÜRKİYE

Volkan

Sabri

Servet

İ.Kaş

H.Balta

Kazım

Aurelio

Ayhan

Arda

Mevlüt

Batuhan


B.HERSEK

Hasagic

Berborovic

Spahic

Nadarevic

Damjanovic

Salihovic

Rahimic

Muratovic

İbricic

Misimovic

Dzeko
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!