Haydi Sultanlar

Güncelleme Tarihi:

Haydi Sultanlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2009 00:00

Milli Takımımız, Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası’ndaki ilk maçını bugün Fransa ile oynuyor.

Haberin Devamı

HAYDİ Filenin Sultanları… Smaçlarınız çivi, bloklarınız etten duvar, servisleriniz bomba, manşetleriniz nokta, şampiyonluk yolunuz açık olsun... Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası bugün Polonya’da başlıyor. Milli Takımımızın B Grubu’nda mücadele vereceği ve 4 Ekim’e dek sürecek organizasyonda 4’erli 4 grup bulunacak. Gruplarında ilk 3’e girecek takımlar puanların da taşınacağı play-off gruplarına kalarak yollarına devam edecek. 
Fransa, İtalya ve Almanya ile aynı grupta yer alan Filenin Sultanları, turnuvadaki ilk maçını bugün Wroclaw kentinde Fransa ile oynuyor. TSİ 16.00’da başlayacak karşılaşma NTV Spor’dan canlı yayınlanacak. Grubumuzun diğer maçında ise, İtalya ile Almanya kozlarını paylaşacak.
A Milli Bayan Voleybol Takımımız, 2003 yılında Ankara’da düzenlediğimiz Avrupa Şampiyonası’nda finale kadar ilerlemiş. Son maçta Polonya’ya kaybederek gümüş madalya almıştı.

Haberin Devamı

Galibiyetle baslamak istiyoruz

AVRUPA Voleybol Şampiyonası’nda Fransa maçının son çalışmasını sabah erken saatlerde yapan oyuncularımız, turnuvaya kazanarak başlama amacında. 2 saatlik izinlerini alışveriş merkezinde değerlendirip Wroclaw’ı gezerek değerlendiren Filenin Sultanları, “Yarı finalde korkulu rüya görmemek için ilk tur maçlarımızı en iyi puanla bitirmek istiyoruz. Bunun için de ilk gün Fransa’yı yenip, daha zorlu geçecek İtalya ve Almanya maçlarına yüksek moralle çıkmak istiyoruz” dediler.
Bu arada turnuvada Almanya Milli Takımı’nın başında yer alacak Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom takımının antrenörü Giovanni Guidetti ise oyuncularını sordu. Guidetti, “Kulübümüzün oyuncuları  Neslihan ve Gözde’nin bu şampiyonanın yıldızı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Fransızlar  eve erken dönecek!

AVRUPA Şampiyonası’ndaki rakibimiz Fransa’nın, maçlar başlamadan 1. Tur’un bitiş tarihine göre dönüş rezervasyonunu yaptırdığı ortaya çıktı. Milli Takımımızın dışında İtalya ve Almanya gibi güçlü ekiplerle mücadele verecek Fransızların, organizasyon komitesine dönüş tarihini 28 Eylül olarak bildirmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Chiappini: Hiçbir rakip bizi korkutmaz

A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Alessandro Chiappini, Avrupa Şampiyonası’ndaki rakiplerinden çekinmediklerini söyledi. Zor bir grupta yer aldıklarını belirten İtalyan antrenör, “Rakiplerimiz Fransa, İtalya ve Almanya güçlü ekoller olsa da biz de iyi bir takımız ve dereceye girmeyi hedefliyoruz” dedi.

AVRUPA ŞAMPiYONASI’NDA GRUPLAR

A GRUBU / Lodz
Polonya
Hollanda
İspanya
Hırvatistan

B GRUBU / Wroclaw
TÜRKİYE
İtalya
Almanya
Fransa

C GRUBU / Bydgoszcz
Rusya
Belçika
Belarus
Bulgaristan

D GRUBU / Katowice
Azerbaycan
Sırbistan
Çek Cum.
Slovakya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!