Haydi sevindirin bizi

Güncelleme Tarihi:

Haydi sevindirin bizi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray - Sion

İsviçre'nin Sion takımını ilk maçta deplasmanda 4-1 yenen sarı kırmızılıların Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak rövanşta işi oldukça kolay.

Kolay lokma

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ilk maçta yakaladığı büyük avantajla bu akşam rövanşta İsviçre'nin Sion takımını konuk ediyor. İsviçre'de rakibini 4-1 yenen sarı kırmızılılar Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.30'da Şampiyonlar Ligi'ne üçüncü kez girebilmek için mücadele edecek.

Bilet fiyatları

Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan ünlü hakem Mario Van Der Ende yönetecek. Maç, CINE5'ten canlı olarak yayınlanacak. Biletler numaralı tribün 10, kapalı tribün 5 milyon, açık tribün ise 400 bin liradan satılacak. G.Saray'a tur atlamak için her türlü galibiyet ve beraberlik yetiyor.

Sion kafilesi turist gibi geldi

İsviçre’nin FC Sion takımı, İstanbul’a geldi. Sion Teknik Direktörü Alberto Bigon Galatasaray karşısında hiç olmazsa galip gelerek prestijlerini kurtarmak istediklerini ifade ederek, ’’Şu anda bizim asıl hedefimiz UEFA Kupası’na katılmak’’ dedi. 16 kişilik bir kadroyla gelen Sion’un 2 oyuncusunun cezalı, 4 oyuncusunun da sakat olduğu için gelmediği öğrenildi.

Muhtemel kadrolar

Galatasaray

Volkan- Bülent- Fatih- Vedat- Filipescu- Hagi- Tugay- Popescu Ergün- B.Hakan- İlie.

Sion

Borer- Wolf- De Souza- Gaspoz- Lengel- Lonfat- Zambaz- Gamadini- Outtrare- Derivaz.

Maribor Branik - Beşiktaş

Beşiktaş, Slovenya'nın Maribor takımı karşısında deplasmanda galibiyet arayacak. Saat 21.30'da başlayacak maçta Kartal'a gollü beraberlik de yetiyor.

Kartalsın, uçarsın

Beşiktaş, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde edebilmek için bu akşam Slovenya deplasmanında Maribor Branik takımı ile karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlılar, ilk maçta golsüz berabere kaldığı rakibini bu kez yenmeyi hedefliyor.

Maçı TGRT veriyor

Maribor kentinde oynanacak maçı İtalyan hakem, Pier Luigi Collina yönetecek. Karşılaşma saat 21.30'da başlayacak ve TGRT tarafından canlı olarak yayınlacak. Beşiktaş, her türlü galibiyet ve gollü beraberlikte Şampiyonlar Ligi'ne kalacak.

Toshack: Bu kez gol atacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü John Toshack, Maribor'u yenerek Şampiyonlar Ligi’ne kalacaklarını söyledi. Galli çalıştırıcı, rakibin ilk maçtaki gibi kapalı savunma yapacağını belirterek,

‘‘İlk maçtan çok daha iyi oynayacağız. Bu maçta kesinlikle gol atmaya çalışacağız’’ dedi. Dün yapılan idmanda çift kale maçta as takımda forvette Mehmet-Amokachi ikilisine görev aldı.

Muhtemel kadrolar

Beşiktaş

Mrmiç- Recep- Rahim- Alpay- Erkan- Yankov- Letchkov- Tayfur- Serdar- Mehmet- Amokachi.

Maribor Branik

Simeunoviç- Bulajiç- Kek- Sarkezi- Sterbal- Gasjer- Zidan- Fricelj- Fridl- Paco- Drobne.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!