Hayallerindeki erkeği açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Hayallerindeki erkeği açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2014 11:29

Sırp raket Ana Ivanovic, sevgilisinde aradığı özellikleri açıkladı; Uzun boylu ve...

Haberin Devamı

Sırp raket Ana Ivanovic, henüz beyaz atlı prensini bulamadığını söyledi. 26 yaşındaki tenisçi, romantik flimlerde olduğu gibi, günün birinde o ‘Özel kişi’yle karşılaşacağına inandığını da ekledi. 26 yaşındaki Ivanovic “Sanırım hepimiz çok film izledik. Bu sebeple de mükemmel erkek arkadaş ya da gelecekteki eşim diye bir düşüncem var. Gerçek hayata bunu uygulayabilmek ise biraz zor. En azından tecrübelerim böyle söylüyor” diye konuştu.

DAHA GENCİM

Hala genç olduğunun altını çizen Ana Ivanovic “Bu yüzden hala mükemmel kişiyle tanışmak için hayal kurma zamanım var” dedi. Herkesin ortak fikir de buluştuğu zeka ve bunun gibi özelliklerin yanında Sırp oyuncu, aradığı erkeğin tarifini de verdi: “Ben uzun boylu ve yakışıklı erkeklerden hoşlanırım. Tabii ki en önemli şey birbirini anlama ama benimle konuşabilecek bir şeyleri de olsun isterim. Becerikli olması da tercih sebebidir.”

Ana Ivanovic’in daha önce dört erkek arkadaşı basına yansımıştı. Tenis oyuncusu Fernando Verdasco, golfçü Adam Scott, yakın arkadaşı Novak Djokovic’in arkadaşı Mark Stilitanom ve basketbolcu John Paunic. Sırp raket, şu an hayal ettiği o mükemmel kişiyi arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!