Hatay'da basketbol turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Hatayda basketbol turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2010 15:55

Hatay'da düzenlenen “1. Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası” başladı.

Antakya Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda 3 gün sürecek turnuvaya Dörtyol Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Antakya Yaşama Sevinci Spor Kulübü, Silifke Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Osmaniye 7 Ocak Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Hatay Karması katılıyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Tekerlekli Sandalye Eğitim Komisyonu Başkanı Emin Bayramlar, turnuvayı Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ile birlikte gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Temennimiz bu tür
organizasyonların artması ve engellilerin sportif faaliyetlerinin desteklenmesidir. MKÜ Rektörü Prof. Dr. Şerefettin Canda ve öğretim üyelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Temiz de turnuvanın tüm masraflarının üniversite tarafından karşılandığını, engellilere yönelik sportif faaliyetleri bundan sonra da sürdüreceklerini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından Hatay Karması ile Silifke Bedensel Engelliler takımı karşılaştı.

Müsabakaların 7 Kasım Pazar günü yapılacak final maçıyla sona ereceği, birinci gelen takıma bin TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye de 500 TL ödül verileceği kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!