Hatasıyla sevabıyla Banko Tolga

Güncelleme Tarihi:

Hatasıyla sevabıyla Banko Tolga
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 22:08

Sporting Lizbon’dan yediği hatalı gollerden sonra taraftarın tepki gösterdiği Tolga Zengin’e eski kaleciler sahip çıktı. Oynatılmaması halinde Tolga’nın tamamen kaybedileceği fikrinde birleşen eski eldivenler, “Derbide kaptan Tolga oynamalı” diyor.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde Sporting Lizbon’dan yediği hatalı gollerle Beşiktaş’ın elenmesinde baş rolü oynayan kaleci Tolga Zengin’in derdibde oynayıp oynamayacağı tartışma konusu oldu. Taraftarlar sosyal medyadan verdikleri tepkilerde kaleye Günay Güvenç’in geçirilmesini isterken Hürriyet’e konuşan eski kaleciler ağırlıkla G.Saray derbisinde “Tolga oynamalı” dedi.

Geri dönüş için derbi maçı bir şanstır

ÖMER ÇATKIÇ
TOLGA ile devam etmekte yarar var. Günay ne durumda bilmiyorum ama Tolga, hazır hissediyorsa oynamalı. Derbi maçı geri dönüş için ona bir şans olur.

İyi kaleciler işte böyle anlarda ortaya çıkar

ZAFER ÖĞER
ŞAMPİYONLUĞA gidilen ortamda Tolga’nın kendisini affettirmesi için tam zamanı. İyi kaleciler böyle anlarda çıkar ve faydalı olur.

Psikologtan destek alması lazım

Haberin Devamı

Yaşar Duran
BEŞİKTAŞ’a psikolog lazım. Şenol Hoca ve yönetim de Tolga’ya destek vermeli. Bu durumda takımdan kesilirse bunalıma girer. Oysa ki tam tersine oynatıp Tolga’nın kendine gelmesi sağlanmalıdır. Bir kaleci kazanmak zordur.

Traftara gözükmesin yüzünü unuttursun

METİN AKÇEVRE
GÜNAY’ı oynatmalı. Tolga, bir hafta izin yapıp kafasını boşaltıp gelsin. Şu ara taraftara gözükmesin, yüzünü unuttursun. Bunun için daha iyi olacaktır.

Olcay 4 gol kaçırdı kimse bir şey demedi

HAYRETTİN DEMİRBAŞ
Tolga’nın suçlunmasına karşıyım. Ajax’ın kalecisi elinden topu bıraktı. Olcay, 4 pozisyon kaçırdı ama bir şey diyen yok. Hep vur kaleciye, çok yazık!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!