"Hatalarımdan ders aldım"

Güncelleme Tarihi:

Hatalarımdan ders aldım
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2010 13:01

Trabzonsporlu Sezer Badur, kulübün dergisine yaptığı açıklamada, sezon başında Fenerbahçe'ye transferinin de söz konusu olduğunu belirterek, "Geçmişteki hatalarımdan ders aldım" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Özer Hurmacı'dan sonra kendisini de almak istediğini ifade eden Sezer, transferi konusunda şöyle konuştu:

"Ancak teknik heyetin değişmesiyle işler karıştı. Üstelik Daum'un yardımcısı Ayhan Tumani, benim kuzenimdi. O da beni transfer etmek istiyordu ama biraz zaman gerektiğini söyledi. Menajerim aracılığıyla Trabzonspor'dan da teklif geliyordu. Devre arasının gelmesiyle birlikte Sivasspor başkanına, iyi bir teklif gelmesi durumunda ayrılmak istediğimi söyledim. Kendisi de bunu olumlu karşıladı. O arada Trabzonspor devreye girdi ve transferim gerçekleşti."

"FEDAKARLIK YAPILMADAN BAŞARILMIYOR"

Almanya'dan ilk olarak Manisaspor'a transfer olduğunu da hatırlatan Sezer, daha sonraki gelişmeleri şöyle anlattı:

"Manisaspor'da bana izin verilmemesine rağmen Almanya'ya döndüğüm için kadro dışı bırakıldım. Ben de buna kızarak Almanya'da amatör takıma döndüm. Daha sonra menajerimle konuşarak, tekrar bana bir şans tanımasını isteyerek, artık aklımın başıma geldiğini söyledim. Onun Karşıyaka Kulübü'yle iyi ilişkileri vardı. Böylelikle Karşıyaka'ya transfer oldum. İyi bir performans sergileyerek bir sonraki sezon Sivasspor'a orada da kendimi gösterip Trabzonspor'a geldim. Amatör takımda yaşadıklarım bana büyük ders oldu. Artık sabırlı olmayı öğrendim, diyebilirim. Fedakarlık yapmadan bir şeyler başarılamıyor."

Haberin Devamı

"GÜNEŞ VE DENİZLİ'Yİ BİRBİRLERİNE BENZETİYORUM"

Türkiye'de 4 farklı teknik adamla çalıştığını söyleyen Sezer, bu konuda şunları söyledi:

"Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'i, Feyyaz Uçar'la da Bülent Uygun'u birbirine benzetiyorum. Jenerasyonları itibariyle bakış açıları birbirlerine benziyor. Denizli ve Güneş, disipline daha çok önem veren teknik adamlar."

Film yıldızı Vin Diesel'e benzerliğinin sürekli kendisine söylendiğini de belirten Sezer, son olarak Real Madrid'in tecrübeli orta saha oyuncusu Alanso'nun futbolunu da çok beğendiğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!