Harika

Güncelleme Tarihi:

Harika
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 1998 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Bir başka tat, heyecan, zevk veriyor G.Saray. İzleyenleri adeta mestediyor. Bir bakıyorsunuz Fatih Terim'in sahaya sürdüğü futbolcuların hepsi saldırı futbolunun tipik örneklerini sergiliyor, bir bakıyorsunuz Tugay'ın dışında orta sahada oynayacak adam yok gibi. Diğerleri hep golcü. G.Saray'ın kimseden korkusu yok. Defanstaki Fatih devamlı pas hatası yapan olarak bilinir. İlk gollerin başlangıcıydı. Uzun fulelerle, mesafeli verkaçlarla o da hücuma dönük oynadı.

Tat verdiler

Hagi, çeşitli yönlerde oynuyor, topa tat veriyordu. Okan sağ kanatta adeta dinamo gibiydi. Hakan Şükür sabırlı bir futbolcu. Her zaman da söylüyorum, yine söyleyeceğim. Onsuz bir takım düşünemiyorum. Dün gol attı, attırdı, koştu, mücadele etti. Zaman geldi defansına da yardım etti. Bu futbolcu enerjisini 90 dakikaya yayıyor. ‘‘Nasıl olsa bir gün sonra dinlenirim, o enerjimi kazanırım’’ diyor. Gerçek bir profesyonel.

Herkes hatasız oynadı

Uzun zamandır sahalarda gözükmeyen Bülent de görevini yapıyordu. Arif artık gol düşüncesine girmişti. Taffarel de dün hatasız oynayanların başındaydı.

Bir şey söylemek gerekirse, Türkiye liglerinde cesareti, zevki, oyun ahlakını G.Saray'da buluyoruz. Bu kadar çeşitli sahalarda mücadele et, zaferler kazan bana mısın demiyor. Futbolda ufak tefek hatalar olur. Dün G.Saray'da da vardı ama bunlar birkaç pas hatasının ötesine geçmedi. Her güzelin bir kusuru vardır. O kadar da olsun be kardeşim.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!