Harika

Güncelleme Tarihi:

Harika
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 1998 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Ne yalan söyleyeyim; önce sahayı, arkasından da maçı çığırından çıkartan Mustafa Çulcu'nun yönetimini gördükten sonra ‘‘Bu maç zor biter’’ şeklinde düşündüm. Ünal'dan yoksun Trabzon orta sahada geçen haftadan daha diriydi. Tolunay, Orhan ve daha sonradan orta sahaya çekilen Abdullah bu yükü başarıyla taşıdılar. Hele Vugrinec'in golü de gelince Trabzonspor tam rahatladı. Ancak şunu hatırlatmakta yarar var, Trabzonspor defansında Ogün ve Rada mükemmeldi. Daha sonra oyuna giren İskender de öyle.

Maçın ikinci yarısında Orhan'ın golüyle iyice rahatlayan Trabzonspor, 2-0'lık skorla yetinmek istemeseydi inanınız abartmıyorum skoru çok daha farklı yapabilirdi. Ancak sanırım kafalarında hafta içinde oynanacak olan bir kupa maçı ve aynı takım yani Fenerbahçe ile hafta sonu oynanacak bir lig maçı vardı.

Bu arada bir parantez açmak istiyorum; Abdullah gördüğü ilk sarı kartla kondenjanını doldurmuştu ve F.Bahçe ile yapılacak lig maçında oynamıyordu. Ancak kenar yönetimi ustaca bir taktik kullandı, fazla abartılı bir hareket yapmadan ustaca ikinci sarı kartını gördü. Ve bu kırmızı karta dönüşünce Abdullah çarşamba günü oynanacak kupa maçında yok ama F.Bahçe ile yapılacak lig maçında sahada olacak. Kısacası Trabzonspor en çok korktuğu Van deplasmanında hem puan, hem ortaya koyduğu futbol olarak moral depoladı. Artık hedef önce çarşamba günü Fener ile yapılacak kupa maçı, arkasından da yine Fener'le yapılacak lig maçı. Anlaşılan dananın kuyruğu bu hafta kopacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!